|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
א.אכלתי המבורגר של מקדונלדס לבד ואחרי כמה ימים פירקתי מגש פיצה אם אסף אנגרסט ב.הייתי מכניס כל יום איזה משהו קטן נגיד פה פרי עוד וופלה בישביל הטעם לא יותר מזה. בטח שלא כמו שנה שעברה שהייתי בשבוע הראשון אחרי התחרות בוקר מקדונלדס צהריים בורגר ראנצ' ובערב פיצה ג.5 קילו ד.התחרות התקיימה ביום חמישי אני ביום שני כבר הייתי במכון אין לא יכול בלי פאמפ חבר'ה המוח נידפק וחזרתי ישר לאימון רגלים אליו התגעגעתי יותר מכל ![]() ה.המטרות?השאיפות?להגיע פאקינג כמה שיותר רחוק ויותר חזק בתחום ועד שאני לא ניראה מינימום מרקוס רול אף אחד לא יעצור אותי ואף אחד לא ישבור אותי ולא איכפת לי מה אומרים על הדרך שלי או איך אני מתקדם או איך אני ניראה אני דורך ודורך על כל המזלזלים ובולע את הפיגור שלהם בתור ממתקי מוטיבציה! ואם להיות ריאלים?מתכנן לרדת למעורה קצת..ולחזור בשייפ הרבה יותר טוב ואם הרבה יותר בשר ותקן דברים שלוקים אצלי בחסר כגון: הארמסטינג שממש צריך שיפור! בטן שחייבת דגש עצבני! חזה שצריך עוד איכות ועוד טיפה בשר! כתף קדמית שצריכה יותר שיוף שתקבל צורא טיפה יותר עגולה מקדימה ![]() וכרגיל להשתפר ולגדול בכל הגוף ולשפר איכות,מסה,ובחיטוב הבא שיהיה הרבה יותר קל אבל פשוט ציינתי נקודות חשובות שדורשות שיפור אצלי. כמובן שאני מתכנן לקחת אוף סיזן חכם הפעם בלי להגיע שום פעם לאחוז שומן היסטרי שהגעתי בפעם האחרונה ולדעת לעבוד נכון ![]() ![]() כמובן שלקראת הקיץ הבא אני יראה איך הגוף שלי יגיב שוב לחיטוב ולדעתי הוא יגיב הרבה יותר טוב אני ארד ל9 אחוז שומן ואני בטוח שזה יהיה יותר בקלות ומשם אמשיך מסה עד לתחרות הבאה שבא אני אגיע 100% ואתמודד כניראה על קטגורית משקל כבד ![]() נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 05-09-08 בשעה 19:30. |
|
![]() |
![]() |