|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך חוות דעת על התוכנית שבניתי בעצמי
a:חזה+יד קדמית לחיצת חזה-דאמבלים 3x6-8 לחיצת חזה עליון-סמיט 4x12,10,8,6 פרפר חופשי שיפוע 3x10-12 כאבל כרוס 3x10 drop set יד קידמית כפיפות מרפקים-דאמבלים 3x10 כפיפות מרפקים כנגד פולי תחתון 3x10 פריצ'ר יד יד 3x12 drop set b: גב+יד אחורית מתח 3xmax פולי עליון 4x10-8 drop set בנט אובר 4x10,8,6,4 פול אובר 3x10 יד אחורית: לחיצת חזה צמוד 3x8-6 לחיצה צרפתית 3x10 מקבילים צמוד\פשיטת פרפקים בחבל 3x10-12 c: רגליים+כתפיים לאנגים\סקוואט 3x10-8 לחיצת רגליים 3x10-8 כפיפת ברכיים 3x10-12 פשיטת ברכיים 3x10-12 drop set לחיצת תאומים 3x15 כתפיים: לחיצת כתפיים בסמיט 3x8,6,4 הרמת מוט w לסנטר 3x10 פרפר הפוף\כאבלים 3x10 תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() בחלוקה מסוג abc אי אפשר לעבוד יד קידמית עם חזה ואחורית עם גב זה יוצר היתנגשויות
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() נראית לי תוכנית טובה, אבל תלויה בימי החלוקה, אם אתה עובד abcxabc למשל אז תשנה את זה כמו ששחר קינג אמר. והערה אחת: תשנה את הלחיצת כתפיים ולחיצת חזה עליון מסמית' לחופשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה היהי axbxc אז אין התנגשות נכון? ואנימל אני לא יכול להחליף את הלחיצת כתפיים בסמיט לחופשי כי אין לנו כלוב וזה גם הסיבה שרשמתי לאנג'ים\סקווט כי לא החלטתי מה כדאי, אני יודע שהגוף שלי מגיב טוב מאוד ללנג'ים.לגבי הלחיצת חזה בסמיט זה בישביל לשלב סמיט באימון ולראות אם אני יגיב טוב לזה. זאת הסיבה
תודה על התגובות עריכה: חשבתי על משהו, בגלל שהחזה שלי והיד קידמית בפיגור אני אנסה לתת עוד אימון A בשבוע זאת אומרת שאני אעשה AXBXCAX זה יהיה בסדר או שאני לא אספיק להתאושש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() עריכה: חשבתי על משהו, בגלל שהחזה שלי והיד קידמית בפיגור אני אנסה לתת עוד אימון a בשבוע זאת אומרת שאני אעשה axbxcax
זה יהיה בסדר או שאני לא אספיק להתאושש?[/quote] יש התנגשויות מפני שיש לך אימון חזה לאחר אימון כתפיים ובתרגילים לחזה הכתפיים גם עובדות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואי נכון, טעות שלי. תוכלו בבקשה לתת תגובות על התוכנית אני אעשה axbxc אני אמצא דרך אחרת לתת לבייספ ולחזה דגש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם ב axbc אין כולכך התנגשויות..
בגלל שהידים לא כולכך עובדות הן רק שריר תומך לא שהן עובדות יותר מידי אי אפשר להגזים יותר מידי במשקלים שבכתפים.. ורגלים אז בכלל..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בסה"כ תוכנית טובה, החלוקה נכונה במידה ואתה באמת מבצע יום הפסקה בין אימון לאימון.
רוב הדגשים כבר קיבלת פה, לגבי ההתנגשות בין כתף לחזה - תראה זה לא משהו קטסטרופלי. ההתנגשות היא רק בכתף קדמית כאשר החזה עובד, ולא בכל שרירי הכתף. מעבר לזה שיש לך יום מנוחה באמצע, לכן אני לא חושב שתהיה לך בעיה להוסיף עוד אימון a בשבוע. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה RappiN
|
![]() |
![]() |