|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה אלטרנטיבות לדגני בודר בכלל, כמו סנביצ'ים קלים וכדומה...
אם לא מסתדר לך מבחינת טעם או תזונה, יש מספיק תחליפים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני רגיש ללקטוז
![]() יש חלב עמיד דל לקטוז של תנובה 3%, אבל יקר רצח! 6.5שח לחצי ליטר מישהו יודע אם חלב סויה(בטעמים) יכול להוות תחליף טוב לחלב מבחינת חלבון וסידן? אני זוכר שהיו דיבורים שלמוצרי סויה יש השפעה על המע' ההורמונלית וכל מיני השפעות מזיקות אחרות... |
![]() |
![]() |