|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מגעיל ביותר..סתם הרסה את עצמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() אני לא נמשך למפתחות גוף או משהו, אבל הגזמתם...
ברור שהיא הייתה מסרבת, אבל בפנטזיה, אם היא הייתה מסכימה הייתי מעביר אחלה לילה איתה.. נראה לי משהו בסביבות ה -3 אורגזמות ותסלח לי כרמית.. ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תפסיקו לשחק אותה יא בתולים.. הייתם שוכבים גם עם פרה, אני לפחות אמיתי ואומר שאין לי שום משיכה מיוחדת למפתחת גוף, ובתור חובב ישבנים נשיים, יש לה אחלה תחת וגוף פצצה, רק הידיים לא משהו.
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לא באתי לפגוע באף אחד אישית, אני רק אומר תפסיקו לדפוק חשבון ותהיו כנים - רובכם הייתם באים איתה במגע מיני כזה או אחר.. אנחנו גברים והיא אישה מושכת.. (לדעתי חוץ מהידיים). אם אתם עדיין מתעקשים שלא אז בסדר, אין לי ברירה אלא להאמין או לסתום לעצמי את הפה.
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ושאלה קטנה.. למה אתה חושב שכל אחד הוא מאותם אנשים שכותבים את מה שהם כותבים באתרי הכרויות? כנראה שאתה באמת תמים גדי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() היא נראית על הפנים... מבחינה נשית...
מבחינת bb , אחלה עבודה... אבל לא מתאים לאישה להיראות ככה , זה מטומטמם ... עדיף ללכת לדפוק חור בעץ ...
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מספיק לחשוב שאלנה כזו טובה או משהו
בסדר היא כוסית אבל לא צריך להסחף ולעשות ממנה מיס אולימפיה אני יותר אהבתי את הבחורה המחומצנת שהיתה נגדה שנה שעברה נראה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() לעומת זאת, בתמונות שהעליתי תראי איך היא איבדה נשיות באופן מוחלט.. זה פשוט גבר... הבלונדה כל כך חמודה...
![]() |