|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() ולמה זה?
ואני חושב שלהיות מטר 90 זה גועל נפש, הבנאדם נראה ארוך וכזה ואי פרופרציונלי ברמות מטר 77~80 זה הכי טוב.... הכי פרופרציונלי. זה כמו שיש אנשים מטר 50 שזה גועל נפש (לא יפה) ושיש אנשים מטר 95 או 2 מטר שזה גועל נפש. כל דבר, שהוא בהגזמה לא טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גוץ אתה לא תראה, לי פריסט נמוך ממך והוא נראה גוץ? לא חושב אחי. וסבבה, כל אחת והטעם שלה. בדיוק מזכיר לי קטע שראיתי אחת משהו 1.60 עם חבר שלה שהוא 1.90... זה היה הדבר הכי הזוי בעולם... היא כל פעם עמדה על דברים כדי להתנשק איתו חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() עד 1.90 זה סבבה אחריי זה מתחיל להיות מוגזם....
ואם אתה גבוה זה לא בהכרח שכל בת שתרצה תצא איתך...צריך גם אופי לדעת להתנהג להתלבש יפה לא להתנהג כמו טמבל... בגלל זה גם ערסים מצליחים אם בנות עם כל הגובה שלהם 1.70 בלחץ... רובם לא ביישנים יודעים לדבר עם בנות זה מה שאין אוהבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי בראש ובראשונה צריך שיהיה בטחון לכל אחד ואחד, בכל דבר בחיים לא בהכרח רק בנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מישהו העלה לא מזמן איזה קטע מתוכנית של דוגמנים פה אנערף, קיצור אחד ממש אבל ממש לא שרירי, האלה שמה קראו לו גורילה ההשקפה שמה על שרירים לא שונה בהרבה מבארץ
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס לנסות להבין מה בנות אוהבות חלק מכם עוד בני15 אין לכם מושג מה אתם אומרים
חוץ מזה שכל בן אדם בעל דעה שונה, ונמשך לדבר אחר מה שכולכם עושים זה לקחת מקרים אישיים, ולהגיד ככה וככה... אתם רוצים להתכווח ,דברו באחוזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() לא יודע אבל כל הבנות אוהבות זין גדול זה 100% :] בדוק מנסיון [;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() בשיא הרצינות אני שואל - אם בנות לא אוהבות בחורים גדולים אז תפסיקו להתאמן?
אם התשובה היא כן אני מציע לכם לשקול טוב את הזמן שאתה משקיעים בלקרוא מאמרים, להתאמן, לשמור על תזונה ולהגיב בפורום. תעשו מה שטוב לכם והשאר יבוא לבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() רוב הבנות אוהבות בנות שמתפחים את עצמם. לא משנה אם אתה רזה ו"חטוב" (180 על משקל של 50) וענק (180 על 180...) אבל אם אתה ניראה כמו אחד שמתאמן ומתפח את עצמו זה גם יהיה בסדר.
וביכלל מי שמתאמן בשביל בנות אידיוט, אתה יכול להיות עם אחת שאוהב כמה שיותר גדול ואחרי חודשיים להיות עם אחת ששאוהבת שחיפים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בשביל עצמי, ואני אתאמן ואעשה מה שאני צריך לעשות גם אם זה "להתנזר" מבנות אנחנו עושים את זה בשביל עצמינו... צריכים לתת לפירות לגדול, רק אחר כך לקטוף אותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() גובה זה עניין יחסי ועניין של טעם, מרבית הבנות יעדיפו מישהו בגובה 175-180 כמו שנאמר, כי זה הממוצע, בנות הן בגובה 1.65-170 בד"כ.. ככה שתמיד יעדיפו מישהו שטיפה יותר גבוה.
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני טוב שאני אוכל עכשו
אימא שלי מכינה שניצלים משו דה בסט
![]() |
#74 |
|
![]() מצטער לבשר לכם, אבל איפשהו בשלהי שנות הנעורים ותחילת העשור השלישי לחייהן (למתקשים, 20+), הרוב המוחלט, וכשאני אומר מוחלט אני מדבר על 99% לדעתי, מעדיפות גברים גבוהים, כשרובן אוהבות ממש גבוהים, אני מדבר על 190+.
הן מחפשות גבר, לא חבר, נער או ילד. לכן רובן (בגיל הזה, למרות שזה יותר נכון לשנות העשרים היותר מאוחרות, 25+), לא יתעכב כ"כ על ריבועים, אלא שיתנהג כמו גבר ויראה כמו אחד, לא דקיק.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אללה שתקו ולכו להתאמן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שתלך למצוץ זין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כי אני אישית אוהב נמוכות אז יכול להיות שאני מהאחוז הבודד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() פחחחחח
אני הכי אוהב את כל אלה .. חח "בנות אוהבות רק 1.90 .." ? אני מניאק עם מי שרשם את זה לא מגודל .. גם לאלו שכאן שלא גבוהים בימיוחד ואני לא מתבייש להגיד שאני אחד מהם (1.70) לבנות לא חשוב הגובה כמו שחשוב להם שתדעו להיתנהג כמו שצריך .. קצת אישיות וכל המסביב .. לא הכל זה גוף וגובה.. כל מי שמעל מטר 90 שיזדיין (ושיתרום קצת סראבאק ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() אתם שוכחים עוד דבר שהוא הכי חשוב הפנים...תהיה גבוה גוף יפה בלי פנים זה לא שווה...
|
![]() |
![]() |