|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אז ככה למה זה מעסיק אותי? כי אמרתי כבר... אם הייתה לי חברה כוסית ואוטו פרארי... והייתי מצטלם איתם אז לא הייתי מסטיר תפנים אפילו אם הייתי הכי מכוער בעולם... אז למה אנשים גוף מהמםם כן מסטירים? 1001 סיבות? תתחיל לפרט.... בינתיים שמעתי 2... ופרטיות... חחח בתור בנאדם שמבין טיפה במחשבים (10 יח' בתיכון + קורס תכניתנים בצבא), אני יכול להגיד לך שפס מעל העניים והאף שלך לא נקראים להגן על הפרטיות... מי שירצה - אז הוא ימצא אותך בלי להתאמץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין מה אתה רוצה ?
כשאמרתי 1001 סיבות התככוונתי שלכל אחד יש את הסיבה שלו .. ומכל מיני זוויות לי יש את הסיבות שלי , ולאנשים אחרים יש סיבות משלהם .. אני לא מבין את כל האובססיה שלך לדיטיילס ? בא לך לחשוף את עצמך , תעלה תמונה שלך עם הפנים שהיה לך בכיף .. אבל יש אנשים שלא מעוניינים בחשיפה ישירה ולא עושים את זה (קשה להבין אני מבין) עכשיו אתה אומר זה שיש פס על הפנים ושם בצד לא מונע מאנשים לזהות אותי ולהשיג פרטים עלי או להגיע אלי .. אז בבקשה מי שמוכן להשקיע מאמץ ולחפש מידע עלי ולהגיע אלי אני יפגוש אותו לכוס קפה בארומה ! אני לא מאמין שהשיחה הזאת מתקיימת רוצה לחשוף את פניך ברשת בבקשה !