|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המגזין באמת נראה טוב, רק לדעתי חסרים קצת מאמרים על חומרים לא חוקיים (לא רק gh, אלא גם יהומבין/אפדרין וכו')
וגם מאמרים על הנושא של "אם תעשה תרגילים מורכבים אתה לא תיגבה", כי אסור לשכוח שיש גם אנשים עם מידע לא כל-כך גדול בתחום שקונים את המגזין. לדעתי, ככל שיהיה יותר מידע על הabc של האימונים, כך המכירות יעלו. כמובן אסור לשכוח מידע קצת יותר "מתקדם", לאנשים שקצת יותר מבינים. מה שהכי אהבתי במגזין זה התמונות, תמונות נהדרות.
__________________
You can't make people smarter. You can expose them to information, but your responsibility stops there Powerlifting |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
יואב טל
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 2,814
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
גיל:: 34
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
תגובתך נרשמה ונלקחה לתשומת ליבנו . שמחתי מאוד לקרוא שאכן אהבת את התמונות . אתה צודק בנושא של האימונים בגיליון מספר 3 ב"ה ינתן יותר תשומת לב על כך גם ייכתבו מאמרים מפורטים יותר על חומרים . שוב תודה רבה על ביקורת בונה . ![]()
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, בוגר מכון וינגייט משנת 1998 . מתחרה לשעבר במר ישראל לנוער מטעם איגודNABBA 1993 94 הכתב הראשון של ישראל בודי . |
|
![]() |
![]() |