|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):):) = מתאמנים ברמה של גבוה מאוד, לדוגמא המתאמנים ב- WESTSIDE BARBELL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן כבר חודשים בשיטה הזאת ולא הצלחתי לעלות יותר מחזרה בשבוע חוץ מכמה פעמים בסקוואט/דדליפט ואני רחוק מרמת :):):):):) חוץ מזה לא אמרתי שזה חייב להיות מוגבל לחזרה אחת, אם אתה יכול לעלות יותר בבקשה, לבריאות אבל אני מבטיח שזה לא יהיה ראלי אחרי שעברת את שלב המתחיל יש נוסחה מפורסמת שאומרת כמה משקל בערך היית צריך להוריד בשביל לעשות עוד חזרה אחת בתרגיל לתרגיל גוף עליון: 0.97xWEIGHT תרגיל גוף תחתון: 0.99xWEIGHT לדוגמה; אם אתה עושה לחיצת חזה 100ק"ג רק בשביל לעשות עוד חזרה אחת היית צריך להוריד 3 ק"ג מהמוט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי לגבי פלג גוף תחתון זה לא נכון, אצלי זה לא ככה בכלל, סקוואט אני עושה 55 קילו 10 חזרות, וחזרה אחת 75 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זאת פשוט הנחיה כללית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |