|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
שמעו
תשמעו שניה, הפוסט מתחי ללגלוש, זה נושא שממש קרוב אליי ואני חחייב שתגיב וכולכם רציני ובלי השטויות שלכם.... לדעתי היא במצב לא קל.... ואני צריך לחזק את זה בכך שאתם תגידו את האמת במה שאתם חושבים עליה על ההתנהגות שלה והגוף שלה.
הייתי מבקש שתגיבו כולכם ברצינות ומי שהוא ילד קטן ומסכן שלא מבין שהנושא חשוב מאוד, שלא יגיב ולא ינסה להצחיק, כי גם ככה לא הולך לו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שמע אם היא תראה שבנים ממש נגעלים זה(לרוב זה מתחיל כדי להראות טוב אחר כך זה נגרר לאנורקסיה) היא תבין שזה לא נראה טוב והיא לא השיגב את מה שהיא רוצה. הודעה לזאת בתמונה(בתקווה שהיא תראה את זה): עדיף כבר להיות שמנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היא רזה בצורה חולנית. זה נראה נורא.
תדבר עם ההורים שלה או אם אתם תלמידי תיכון עם יועצת או גורמים אחרים בבית הספר. בנות מתו מזה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |