|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() לא כל כך נכון....
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמממ כמה שחשובים לי הלימודים(עולה לי'ב) מכון כושר אני לא מתכוון לפספס, ואם לא יוצא אז מעביר את האימון ליום אחר! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
אני חושב יותר קל בחופש...
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בחופש הרבה יותר קל לי.. כשאני חוזר מת מעייפות לפעמים אין לי כוח אפילו להתאמן אז יוצא שאני דוחה.. גם אם יש מבחנים \ בחנים אנערף עבודות להגשה זה גם הורס לי
בצפר = תזונה יותר טוב בגלל החלוקה של השעות את האימונים זה הורס
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלא ייזינו לך את השכל אחי...
כדי לא לעלות לתיכון אתה צריך לזרוק כיסא על מורה וגם לזיין אותה בתחת מול כל הכיתה... אחדים הילדים שלא עולים לתיכון ויש סיבות לזה תאמין לי אתה לא אחד מהם... המקסימום של המקסימום ייאימו עליך וגם זה חרטא.
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל עדיין אחי,אם נגיד הממוצע שלי סתם דוגמא בחשבון יהיה 50 אז אני לא ילך ל 4-5יחידות ,יענו הציונים קובעים לאן אני ישובץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
ארוחה בבקר אחורה בבצפר אחרי בצפר לפני אימון אחרי אימון לילה... יוצא לי בול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() בדיוק. בחופש יוצא שאני דופק ארוחה של מסה כבדה ב2 בלילה... =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() בלימודים יש מסגרת ויותר קל להתאמן! בכלל בחורף... ב2 חורפים האחרונים (חחח חורפים.. חריףף) דפקתי 2 מאסות , כל חורף איזה 10 קילו, ואז עשיתי חיטוב לקיץ ובחופש אף פעם לא יצא לי להתאמן :|
בחופש אני תמיד יורד את הכל חחחחח אבל מה שכן - בזמן הבגרויות אי אפשר להתאמן! בגרויות הכי חשוב, וכן עדיף להישאר עוד שעתיים ולשנן את החומר מאשר ללכת לאימון - וpanic אתה מקרה יוצא דופן , אל תתן פה לכולם לחשוב שאפשר ללכת לאימון יום לפני בגרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה זין זה היה אבל הלך לי טוב ב- 3 יחידות, ב- 4 נכשלתי. הייתי פעם באילת בזמן שהייתה שביתה והיא התקשרה אל אבא שלי עד אילת והתחילה להתלונן והוא שלח אותה לעזעזל חחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() דווקא גם במהלך הבגרויות התאמנתי כמו מטורף..
אני זוכר שאפילו השלמתי בגרויות של שנה קודמת והיה לי כל יום תיגבורים מ-4 עד 7.. הייתי מסיים בית ספר ב2, מגיע ב2 וחצי הביתה - אוכל, מחשב וקצת דברים, 4 כבר בבית ספר. 7 וחצי בבית כולי גמור, שותה נס, אוכל, הולך להתאמן, מסיים אימון ב10 והולך לישון ב11 גמוררר מעייפות.. היה חודש מתיש ביותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בגרויות מי ישמע אתם מתכוניים 10 שעות שעות לבגרות.. תקשיבו בכיתה, תתכוננו 3-4 ימים לפני שעה שעה וחצי כל יום.. אין דבר שעובד יותר טוב מזה.. :] (חוץ מבגרויות מקוללות כמו מתמטיקה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() הולך להתאמן כל פעם שאני אוכל
![]() |