|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הוא אמר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
לא שהם פתאום יפסיקו לתמוך בפלסטינים אבל כמו שאמרתי זה הדבר הכי טוב שהוא יכל היה לעשות לישראל באותו יום.. כל הערבים ששונאים אותו יתבצע להם בתת מודע קישור איתו לפסלטינים
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() חח LEO זה ממש לא פרו ישראלי, זה שאנשים שנאו אותו זה לא אומר שבגלל שהוא אמר תחיי פלסטין אז עכשיו כל מי ששנא אותו יהיה בעד ישראל
![]() ההפך, האיראנים שהיו האוייבים הכי גדולים שלו גם תומכים "בפלסטין". אין קשר, על הערבים בין אם זה סונים או שיעים, או אפילו איראנים שהם לא ערבים בכלל, כולם תומכים בפלסטינאים ולכולם אוייב משותף אמריקה והציונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
עדיף בהרבה אם הוא היה מרמר איזה שטויות חוכמולוגיות כמו אחמדיניג'אד על שלום ואחווה כאילו הוא לא עשה כלום
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני הבנתי משהו קטן
האו"ם=גוף חסר תועלת לחלוטין כמו שעומרי אמר אמריקה לא חצתה חצי עולם כדי לעזור לכורדים היא עשתה את זה למען האינטרסים שלה וגם היה רצח אתני בבוסניה 6 שנים עד שהאו"ם היתערב וגם אז 99 אחוז מהאו"ם לא הה שותף לדברים האלה כמו שיש עכשיו בחבל דארפור את מי זה מעניין 400 אלף הרוגים את האו"ם? ביכלל לא צריך ליפרוש מהאום ולבטל את כל אמנות הזכויות לערבים! צריך מנהיג אם בצים במדינה הזאת זה מה שצריך! ליברמן לשילטון! |
![]() |
![]() |