|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו קדימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() ובכלל מעניין את מי הוא זיין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היהדות לעומת זאת מאמינה באל אוניברסאלי, אינסופי (בכל המובנים), משהו מעבר לחוקי הפיזיקה וההבנה האנושית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() אני חייב עדיין להבין איך הם לא מתביישים לעבוד אל שבנוי מבשר ודם יהודי(ישו) ואחרי זה להיות אנטישמים. זה מאוד מחמיא שביליונים של אנשים מתפללים ומתייחסים לבן אדם שנולד יהודי מבשר ודם יהודיים,כאל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מאמין בישו ואני שם זין גדול על הסילבסטר כל חיי חגגתי שנה חדשה פתאום בארץ מתברר שזה חג נוצרי שכל העולם לא מודע אליו.... וחברה שלי בכלל 100% יהודיה, אין לה אף אחד לא יהודי במשפחה הרבה דורות אחורה אבל מה כל זה קשור לעובדה שזה לא חג דתי?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו זאת אמורה להיות מדינת הלאום היהודי ולא הדת היהודית! מתי תבינו שזה שני דברים שונים... אז מה שאתם אומרים בעצם זה שליהודים חילונים אין מקום כאן? גם אם הם יהודים מכל הצדדים? אמור להיות דבר כזה חופש מדת למרות שזה לא בדיוק מייושם כאן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א המדינה לא "אמורה להיות מדינת הלאום היהודי", היא לא כזו באופן רשמי וקבוע. למעשה, לא הוסכם אם המדינה בעלת אופי דתי, תרבותי או לאומי. זה שכיום הרוב תומך בגישה מסוימת זה לא מצביע על כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זאת מדינה דמוקרטית, כפי שאמרתי אמור להיות כאן חופש מדת, אז לא אמור להיות על זה וויכוח, המדינה פשוט לא מיישמת את החוקים של עצמה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל בלי קשר זה כן חג דתי הרי זה קשור לנצרות ולספירה אחרי מות ישו. |
|
![]() |
![]() |