|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבורה של קוקסינלים זה מה שהם
אפשר להבין מי שלא רוצה להיות קרבי או דברים בסגנון אבל לא להתגייס מייסורי מצפון מראה שהם פשוט מקבלים אלות בייסבול בתחת
![]() |
#2 |
|
![]() אנשים טיפשים...
נחכה לראות מה יקרה שמחבל יכנס להם לבית וירסס להם את המשפחה מול העיניים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי כל הקטע הזה של להיות פצפיסט לקרוא לצבא שלך כובש זה גועל נפש!
אני איישת חושב שזה מאוד חשוב וכרגע אני מכוון גובה בקטע הזה(עברתי שלב ראשון לטיס בעזרת ה' גם את ירפ"א א'). אני חושב שאנשים מהסוג הזה צריכים לגרש מהארץ שהצבא ה"כובש" שלנו מגן על הביצים המסריחות שלהם בזמן שהם אמורים לעשות צבא ולהגן ולתרום כמו כל אזרח במדינה הקטנה שלנו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() להעיף אותם מהמדינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האלה שצחקו על גובניקים תאמין לי גם גובניקים תורמים גם אם הם עושים 3 11.
זה עדיין משהו להרגיש לפחות חייל לעשות משהו,ללבוש מדים לייצג את המדינה אבל כאלה שבכלל לא ניסו ומזלזלים זה גועל נפש. וד''א בעניין הדתיים,הדתיים לאומים כיפות סרוגות הם בעיקר הכח של היחידות הקרביות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מישו באמת מאמין להם שזה מ"שיקולי מצפון"? ניראה לי זה יותר שיקולים בסיגנון של "בא לי לסיים תואר ראשון עד גיל 22"
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() שילכו כוס עמק זה מה אני חושב על המשתמטים
![]() |
#9 |
|
![]() יש לך אי סיקיו או משהו
אני צריך לדבר איתך
![]() |
#10 |
|
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אותי הכי מעצבנים זה אלה שהולכים לעזור לפסטינים, פינגוין אם תתקל בהם תזיין אותם בלי רחמים כמו שק איגרוץ תרביץ להם וסתכל שלא מצלמים מי שמצלם זרוק לו לפנים תמצלמה, שישארא לו איזה סימן ותוריד אותו ובעט בו עד שכבר הבנאדם יהיה סמרטוט......
יענו גם הם לא מתגייסים ולהפך עוזרים לחמאס ולאוייב אני לא היתי נותן להם להיכנס לישראל לשרמוטות האלה... ובכלל את אירגון בצלם הייתי שולח אנשים לכול מנהיג לא משנה לי בחורה גבר ילד ומזיין שם אחד אחד במכות טוב טוב............ הם סופקים תחיילים המסכנים האלה שמגנים על עצמם מהאבנים שהבהמוות האלה זורקים הערבהים....מה הרי הם עושים אומרים לאיזה שמאלן או ערבי(אין הבדל בינהם), שיזרוק על החייל אבן ועוד אבן עד שהחייל מגיב וכשהחייל מגיב הם יענו מצלמים את זה בשביל להראות כמה רעים אנחנו
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() פינגווין אתה משרת במקרה בגזרת הערבה?
ואני צריך שתביא לי את התוכנה שחותכת קטעים מוידאו (אמרת קבצי avi) כמו של קולמן שיש לך בחתימה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
והבסיס השני זה ליד עפולה גם בשטחים ןהתכנה שאיתה אני חותך זה התכנה שיש בווינדווס movie maker
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא אמור להוריד את החשק ..אמור להעלות אותו כשרואים שיש לנו אנשים מנאיק במדינה וחיים על חשבון האחרים ....ואז אתה מבין שבאמת אין אף אחד אחר
גם עולה לי החשק לבוא עם איזה משאית ובטעות יעלה על המדרכה שהמפגרים האלה נמצאים |
![]() |
![]() |