|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אכפת לי מהם ?.. אני שומע את השיר, אם אהבתי אז אני שומע... איזה שירים אתה אוהב ?..
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() לא שונה מהראפ חרא... שלמעלה ניחה היית אומר שאתה שומע גואה .. של שנים 90,91,92 שהטראנס היה טראנס ולא זבל פופי ומסריח של סקאזי ואינפקטד החדש... GMS MFG cydonia elysium talamasca transwave goa vibes 1'2'3 trust in trance records man with no name Hallucinogen filteria atmos ethnica shakta tim shuldtz total eclipse carlifonia sunshine space tribe alien project sun project TIP X-dream זה טראנס ... לא כל הזבל שיש לך היום כל המודיפיקציות זבל מייןסטרים ... שלקחו את הטראנס ועשו ממנו סצינה .. כמו כל דבר אחר ...
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שומע לרוב הולימן וcyan אם הייתה יודע מזה ניצחונות ואפליפטינג הייתה יודע שזה סגנון שהתחיל בשנות ה90 המוקדמות (מה שציינתה) ונגמר בתחילת שנות ה2000... יש אנשים שחושבים שזה גואה, זה דומה אבל זה לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כל פעם שתשמע את הטראק של אלטע-זאכן ... תזכר בי ![]() זה טראנס לערבים ... ואקסטזונים כל הנצחונות חרא הזה... גואה זה טראנס השאר פיתוחים חרא...
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה בטח מאלה ששרופים על ספונג'ל |
|
![]() |
![]() |