ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-08-08, 22:50   #1
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
אנדי בולטון - קבע שיא עולם בדדליפט סגנון פאוורליפטינג. חפש ביוטיוב קטע שלו שהוא מרים 1003 פאונד. שים לב לטכניקת הראונד בק.. איך שהגב גמור לגמרי.

ומצד שני חפש ביוטיוב olympic clean-style deadlift יש שם קטע של זה.. שים לב איך המתאמן יוצר לורדוזה בגב ברגע הניתוק של המשקולת מהקרקע

תנסה להסתכל על החבר'ה מהאולימפיאדה.. רק חבל שמראים אותם תמיד מהפרונט
ראיתי כבר את אנדי בולטון. והדדליפט שלו נעשה עם גב ישר, פרט לניסיון המקסימלי שבו הוא פשוט לא מצליח להחזיק אותו בגב ישר.

זה אותו דדליפט בדיוק כמו של מרימי משקולות, רק שהם אף פעם לא מרימים משקל מקסימלי ואין להם בעיה לשמור על טכניקה.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 13:58   #2
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
ראיתי כבר את אנדי בולטון. והדדליפט שלו נעשה עם גב ישר, פרט לניסיון המקסימלי שבו הוא פשוט לא מצליח להחזיק אותו בגב ישר.

זה אותו דדליפט בדיוק כמו של מרימי משקולות, רק שהם אף פעם לא מרימים משקל מקסימלי ואין להם בעיה לשמור על טכניקה.
ממש לא. אין פה שום ניסיון להחזיק אותו ישר, פה קבור הכלב. זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות כי זאת הטכניקה....roundback
שוב פעם בפעם העשירית תעשו איך שבא לכם. מבחינת הטופ של הטכניקה צריך להסתכל על מרימים אולימפיים. ובזה אני מסיים את הויכוח מהצד שלי אחרת נתווכח לנצח.
וללמוד את התרגיל ב-5 שורות זה מגוחך. על התרגילים האלה יש אנשים שרושמים ספרים שלמים. שוב, על מנת ללמוד את הטכניקה על בוריה- הרמה אולימפית
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 15:52   #3
coldfire
Banned

ציטוט:
ממש לא. אין פה שום ניסיון להחזיק אותו ישר, פה קבור הכלב. זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות כי זאת הטכניקה....roundback
שוב פעם בפעם העשירית תעשו איך שבא לכם. מבחינת הטופ של הטכניקה צריך להסתכל על מרימים אולימפיים. ובזה אני מסיים את הויכוח מהצד שלי אחרת נתווכח לנצח.
וללמוד את התרגיל ב-5 שורות זה מגוחך. על התרגילים האלה יש אנשים שרושמים ספרים שלמים. שוב, על מנת ללמוד את הטכניקה על בוריה- הרמה אולימפית
אני לא מסכים איתך. שים לב שבניסיון לא מקסימלי, הגב שלו ישר. ואין דבר כזה דדליפט אולימפי.

הסיבה שמרימי משקולות אולימפים מצליחים להרים את המשקל עם גב ישר תמיד זה כי המשקל לא מקסימלי. כל כך קשה להבין את זה?
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 21:22   #4
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
מאיפה הידע הרחב שיש לך בפאוורליפטינג ?
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-08-08, 17:39   #5
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deus ex machina צפה בהודעה
מאיפה הידע הרחב שיש לך בפאוורליפטינג ?
אין לי ידע רחב בפאוורליפטינג. את הסקוואט ואת הדדליפט ביצעתי כמוכם עד שמתאמן בהרמות אולימפיות ובהרמות של פאוורליפטינג ליטש לי את הטכניקות. (ד"א הוא למד את הטכניקות ממאמנים של הרמות אולימפיות בסגל האולימפי הישראלי)

לצורך העניין אני מביא פה מאמר שאני מקווה שיבהיר את עניין הדדליפט ועניין הראונדבק.

אני מדגיש חלק מן הקטעים פה..

Biomechanical Analysis of the Deadlift
By Martyn Girvan
For EliteFTS.com

Introduction:
The deadlift can be considered as one of the best tests of overall body strength (Groves, 2000). It is a multi joint movement that in simple terms involves picking up a barbell from the floor and standing to the erect position. The movement includes the recruitment of the muscles of the hip, lower back, upper back, quadriceps, hamstrings and abdominals. If used correctly, it can be an excellent exercise to use in the development of strength, speed and power. During this analysis, the objective was to compare and contrast the biomechanical efficiency of two types of deadlift styles and determine which type should be used for certain body types.
Method:

Procedure:
The participant was given instructions on both conventional and semi round back deadlift techniques. The video recording equipment was set up at ninety degrees to the demonstration at a distance of approximately five metres away. This was to ensure parallax and perspective errors were each accounted for. Recordings were then made for a series of conventional and rounded back deadlifts. Multiple repetitions were performed in each style at approximately 80 percent of the lifters one repetition maximum. One repetition from each style was then analysed.
Participants:
The participant for this study was one :):):):):) level power lifter who has been competing at national level for two years.
Apparatus:
The equipment used was a Sony digital handicam 120x zoom video camera set up on a tripod to record the observations. A weights belt was used for back support, as well as an Olympic style barbell in conjunction with weight plates. All observations were conducted at Apollo Fitness Centre.

.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-08-08, 16:50   #6
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
ה"טכניקה" שאתה לא מפסיק לדבר עליה היא לא טכניקה, זה דבר טבעי שקורה ברגע שאתה מרים משקל כבד אחושילינג.
זה לא גב מעוגל - זו הדרך של הגוף לשמור על עצמו.
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה