|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, ברגע זה ההערכה שלי אליך הכפילה את עצמה פי 5.
שינוי מדהים אחי. הייתי במצב כמו שלך, רק שאני נתקעתי.. אשמח אם תשאיר מסן / אייסי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שינוי אחי!!
אישית אני לא יודע איזה דרך קשה אתה עברת, אבל אני מתאר לעצמי שעברת איזה שנה של גהנום.. אבל לפחות עכשיו זה השתלם לך!! ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כוסאומו עם החיטוב המזדיין הזה.. עצרתי באמצע ממש לקראת הסוף כמו מטומטם במקום לסיים אותו כמו גדול ועכשיו אין מוטיבציה ![]() אסי אחי אין מילים בפי כל הכבוד ומי כמונו השמנים\שמנים לשעבר יודע איזה קשה זה..כל הכבוד!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה עצרת אחי ? ושוב תודה לכולם והוספתי את מי שביקש...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא הייתי מבין ממש,לא שעכשיו אני כן אבל אז בכלל היה פחות.
קיצור בוא נסביר את זה ככה: התחלתי הרזיה בלי הבנה בכלל בסוף מאי(30 למאי) 2007 ובינואר\פברואר 2008 ככה המאמן שהיה אז המליץ לי לעצור עם זה לעשות מאסה של שלוש-ארבע חודשים ולחזור לסיים את החיטוב לקראת הקיץ ואני כמו חמאר הקשבתי לו במקום לסיים ת'חיטוב ולהתחיל מאסה טובה וכמובן שבמאסה כמו במאסה עליתי גם שומן גם שריר ואני תקוע כבר לא מצליח לרדת אין מוטיבציה לחיטוב אין כלום שונא את זה שונא אירובי שונא דיאטה אין אני מת על האימונים ואוהב אנארובי אבל שונא אירובי ולשמור אוכל והכול וזה בעייה קיצור לא משנה אני עוד יפתור את זה בעצמי ב"ה ייקח לי דמן אבל יפתור זה אני לקחתי החלטה שגויה ואני יפצה עליה בבוא הזמן רק שזה הוריד לי הרבה מוטיבציה =\ |
![]() |
![]() |