|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
זאת הסיבה שאומרים להקפיד על ראש למעלה, חזה בחוץ בטן בפנים, טוסיק בחוץ. חבר'ה דדליפט אולימפי.. אני מציע בחום ללמוד ושוב אני חוזר ואומר לא להסתכל על פאוורליפטרים בתור דוגמה כי אצלם הטכניקה שונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ראש למעלה? בטן בחוץ? לא נראה לי. דדליפט אולימפי? מה זה? דדליפט זה דדליפט. אין דבר כזה דדליפט עם טכניקה שונה. יש טכניקה נכונה ולא נכונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
כשאני אומר דדליפט אולימפי אני מתכוון לטכניקה שמשתמשים בה הטובים בעולם בהרמת משקולות אולימפיים. אני לא בא להתווכח איתכם לגבי הביצוע. תעשו כמו שאתם רוצים, אבל אני אומר שמבחינת הטופ של הטופ שזה הרמה אולימפית, יש דגש על כל הפרטים הקטנים, ואז התרגיל מבוצע כמו שהסברתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באופן עקרוני אפשר להגיד שזה בגלל שאצל משקולנים המטרה של המשיכה הראשונה (החלק של הקלין שנראה כמו דדליפט) היא להביא את המוט למקום הנכון בשביל המשיכה השניה, ואילו אצל פאאורליפטרים המטרה היא להרים כמה שיותר משקל. יש בזה לא מעט מהמשותף כמובן, אבל זה לא בדיוק אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
קחו בחשבון שהמטרה של פאוורליפטרים זה פשוט להעביר משקל מנקודה A לנקודה B ולכן נעשו וריאציות של הדדליפט (הטכניקה מוסיפה לכוח וגם מקצרת טווחי תנועה וניתן להעמיס בה הרבה הרבה יותר מהדדליפט הקלאסי) וכמו שאמרתי בהתחלה הטכניקה האולימפית היא הטכניקה המושלמת. הטענה שעד שתלמד לא תתקדם טענה לדעתי לא מוצדקת בעליל. עדיף להשקיע בלימוד טכניקה כשאתה מתחיל ולקצור את הפירות אחר כך, מאשר ללמוד טכניקה לקויה ואולי לסבול מבעיות או פציעות בשלב מאוחר יותר בחיים. טכניקה נכונה בסופו של דבר היא מה שמונעת פציעות בעתיד. תשאלו כל מרים משקולות מקצועי. ההמלצות שלי עדיין בתוקף- תלמדו דדליפט ממאמני מרימי משקולות אולימפיים. הם המומחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני לא מבין למה יניב מייחס roundback deadlifting לסגנון של הפאוורליפטרים. לרובם אין סגנון כזה. אני יודע שהרבה טוענים שזה לא נכון, אבל תסתכל על קלינים כבדים ועל דדליפטים ותראה שזה המצב. השכמות הן תמיד מעל המוט, והכתפיים לפני המוט. |
|
![]() |
![]() |