|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=13043 תוסיף לזה עוד 6 קילוגרמים של מסה מאז תחילת הסייקל.... ותתחיל לדבר יפה, כי אני לא חבר שלך...אני לא בגיל שלך....ואני בטח לא בגודל שלך. אז תסתום ת'פה ומהר! ולגבי סהר, אם אתה חושב שהדקה ודיאנבול שהוא לוקח כרגע יעשו אותו ממנו סוס עוד חודש...אז אתה רק ממחיש שאין לך מושג על מה שאתה מדבר.... קיצר, עוף לי מהעיניים ואל תחשוב אפילו להיכנס איתי לריב כאן כי יום יבוא ואנחנו עוד ניפגש בתחרות זו או אחרת והעצמות שלך ישברו אחת אחת... אני לא הלבוי, ואני לא מאלה שאתה יכול בכלל לפתוח עליהם את הפה כאן.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
באמא שלי אם אני יבוא לאיזה תחרות ויראה אותך שם אתה תקבל כזאת שבירה של הלסת שלך ולא רק ממני חתיכת מעפאן דיסלקט אתה חושב אני מפחד ממך יא מטומטם? את כל השיערות אינ יתלוש לך מהגוף יא חמור פייייייי אתה אחד הדפוקים רק תזרוק לי מילה שאתה רואה אותי ואני דורך עליך יא תולעת
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יהיה לך הרבה זמן לבכות אחר כך.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
טוב. בוא 153898643
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם לוקח אותך בכל פרמטר וזה עוד אשכול מזמן ועוד לפני הסיקל שעשה קצת צינעות שתהיה לך אחי יש לך גוף מצויין וזה באמת אתה באמת טוב לגיל שלך אחי ויש עתיד כן לא אומר שלא עדיין עבודה קשה ואני בטוח שאם גיל ומאור אתה תצליח אבל זה לא היה במקום מני באמת יותר גדול ממך גם בגיל וגם בגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב אתה על הפנים אחי ממש על הפנים סבא שלי יותר מפותח ממך |
|
![]() |
![]() |