|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
ואם היית לוקח את מקס שלנו מגיל 15 במסלול הזה, אז היית גם רואה איך אפשר להגיע ליותר מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא מאמין.
אין חיה כזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כזה בעייה אם אתה לוקח זמן מהחברים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מה אתה מצחיק??? למה מה זה 35 שעות שבועיות בית ספר (ולהזכיר גם שזה כיתה ז-ח שזה בכלל שכונה טילים) ו6 שעות עבודה שבועיות?? תגיד מה אתה עושה צחוק? ולמה לקחת זמן מהחברים? בואנה אחי ההודעה שהבאת פשוט בדיחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מה הבעיה בעבודה? 3. לא לקחתי זמן מהחברים, אבל אם הייתי מקצוען בסייקלים כנראה הייתי צריך לקחת זמן (לאכול מושלם, אימונים הרבה יותר ארוכים). ציטוט:
אני רוצה ktm exc125 בגיל 16, מה לעשות שההורים שלי לא יקנו לי - צריך לעבוד. (הם מימנו את הקורס שבזכותו אני עובד).
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לא מאמין?למה אפשר לחשוב מה הבעיה לעשות הכל אני לומד 40 שעות שבועיות ואני גם שומר על תזונה מעולה וגם על אימונים אם רוצים אפשר הכל,אז אל תדבר שטויות ואל תגיד ישר אני לא מאמין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() להיתכונן מבחינת הדיאטה לתחרות וגם לעבוד במישרה מלאה זה כימעט בלתי אפשרי,לראיה אפשר לראות שכמעט 80% מאלו שמשתתפים בתחרויות בארץ הם אנשים שהעיסוק בתחום הזה הוא הוא העבודה שלהם (מאמני כושר,מדריכים אישיים,וכיוצ"ב ...) זה המציאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל