|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() קצת קשה לי להאמין שיש לך היקף יד 40 במיוחד כשאתה שוקל 70..
בכל מקרה אחלה גוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() היקף יד בהחלט נראה 40 הבייספס שלך פשוט רוצח ואם אתה אומר שהטרייספס יותר חזק ממנו אז יש מצב שאתה גם יותר מ40 בן כמה אתה וכמה זמן אתה מתאמן?
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גוף נורא דומה לשלי..
רק שאני על אחוז שומן טיפה גבוהה יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
מתאמן שנתיים מתוכם שנה וחצי ברצינות חצי שנה הייתי נחשב מתחיל עוד לא ידעתי כלום! אגב מאז שאני מתאמן אני לא עשיתי אפילו הפסקה אחת gosu1 גם אם היו אומרים לי מישהו שוקל 70 אחוז שומן 10 היקף יד 40 בקושי הייתי מאמין אבל אין לי מה לחרטט פה זה מה שהסרט מדידה מראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
משתמש פעיל
|
![]() יש לי פה עוד תמונה של חזה למי שאמר שחסר לי מאסה בחזה
http://img60.imageshack.us/my.php?image=dsc00310rz2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משהו מאוד מוזר פה... בחלק מהתמונות היד נראית 35-36 ובחלק מהתמונות היד נראית 40 בכיף.
בכל מקרה אחי, נראה אסתטי ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה מתכוון לתמונה הזאת אז פיספסתה את הכותרת זאת תמונה בחודשים הראשונים שהייתי מתאמן תמונה בערב לפני שנה וחצי http://img413.imageshack.us/my.php?image=spa1168jc8.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המסגרת מעולה , תמשיך ליצוק עוד ועוד שריר. היד באמת נראית די קטנה וגם הכתף, רגליים פספסת או שאתה?
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה לגמרי לא רע בכלל אחי
בהצלחה בהמשך
![]() |
#31 |
חבר מתחיל
|
![]() מאסיבי ביותר.. היד בהחלט נראית היקף 40.. ואני עדיין חושב שהחזה חלש ביחסית לחלקים אחרים..
|
![]() |
![]() |