|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() עזוב למה אתה נמצא בפורום?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נחמד !! ... גב טוב וכתפיים גם !! חזה בטן אולי טיפה ידיים צריך לשפר
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() גב מצוין.
חזה ממה שאפשר לראות דורש שיפור... גם ידיים. עם יד 41 ובכלל עם המסה הזאת אל תלך להתחרות כי אין לך מה למכור.
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב אני רק בן 17 ואני לא יודע בן כמה הגלעד הזה שדיברתה עליו ולפי מה שמאור זרדז וגיל אמרו לי אני עוד יגיע רחוק ואני עושה איתם את הכול אני מתייעץ איתם על כל דבר ותאמין לי שאתה עוד תשמע עליי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() דיי לריב, נמרוד אתה בפורום כי אתה נהנה לראות את התמונות שלי בלי חולצה,
וגיימר בפורום כי הוא נהנה לצעוק על ילדים מפגרים. בכל אופן סהר, לדעתי תחכה עם התחרות לפחות עוד איזה שנתיים, הייתי אומר שתתחרה שנה הבאה, אבל לא תספיק לעלות מספיק, אתה תיהיה בן 18+ תתחרה עד 21, אנשים אוכלים אותך שם, עוד שנתיים כבר תוכל להתחרות אני מניח, אבל לפני זה, אל תשלה את עצמך סתם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור זאת לא בושה להודות שאתה סתם משחק אותה שוורצנגר ואני עוד רק בתחילת דרכי אז עוד ניפגש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי עוד 7 חודשים עד לתחרות מה אתה רוצה עכשיו בוא נאה עם אני מגיע ל 90 קילו אי נכנס עם לא אני לא נכנס זה מה שאני אמרתי לעצמי ובשביל זה אני צריך לעבוד קשה ואני יעשה את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
כשתהיה לך גנטיקה כמו שלו תוכל לעשות מה שבא לך כמוהו ולסהר... תשמע.. אם אתה בא לתחרות כדי להתנסות וכדי לתרגל ולהבין איך זה עד לתחרות הבאה אחריה שתתחרה אז מצויין.. אם אתה בא באמת מתוך משאלת לב לקחת ראשון.. לדעתי תעביר את התחרות לעוד קצת זמן קדימה.. אפשר לראות רגליים? בהצלחה בהמשך נ.ב גיימר ישמוק אני חייב לדבר איתך! בהזדמנות הראשונה דבר איתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה להתחרות עד 21? יכול להיות שאתה יכול אחי אבל לפי התמונות ששמת לא ממש רואים יענו היד בתמונה לא נראת 41 אולי בגלל שהקטנת לא יודע אולי תשים תמונות אחרות ונראה יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היא יותר נקבעת כמה אתה מקורב להנהלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() סהר יש לך גוף טוב באמת אחלה נתונים, אבל הדרך לתחרות היא עוד ארוכה ותתרכז בה במקום דיבורים סתמיים שלא יובילו אותך לכלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תזכרו מה אני אומר לכם, עוד חודש סהר יותר גדול פה מכל הפורום.
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
שלא לדבר שיש לו ידע בפיתוח גוף יותר מרוב האנשים כאן.. זה הכל דיי לזיין תשכל |