|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אני חייב לרשום את זה כי אני חוסך תגובות כמו.. "מה אלו התוצאות שהוא הגיע?" "חסר לו מאסה" חסר לו וחסר לו ...... רק טענות קשה לישראלים לפרגן!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנשים מסתכלים על זה בצורא כזאת כאילו אתה עושה ממנו קדוש טבעי בעל גנטיקת על. מספיק שתרשום שהוא מתאמן ברצינות ומשקיע ואוהב תספורט ושהוא בדרך הנכונה ועשה שינויי וזהו. הקטע של "הוא בחיים לא נגע בתוספים ובחיים לא נגע באבקה" נישמע כלכך אידיוט כמו הילדים בני 14 שנכנסים לכאן לפורום והורסים אותו אם התמונת בייספס 29 שלהם שקופצים ורושמים "אני בחיים לא יגע באבקה רק טבעי אני מספר אחת" אני די בספק שאותו בחור ביקש מימך לרשום את זה בכוונה כדי לעשות רוח אבל טוב מה איכפת לי בכלל וזה לא מענין אותי גם,תעשה מה שאתה רוצה. הבחור שוב פעם ניראה מעולה אבל עדין גם לדוגמנות חסרה לו מסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
סבבה לקחתי את זה לתשומת ליבי אם פגעתי במישהו אני מצטער מראש... ושוב .. הוא באמת ביקש... אין לי מה לשקר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() koby,
gil gave you my phone #. feel free to call. so we can take a few pictures with the truny brothers |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא בן אדם שמטר שמונים שוקל 70 מה אתה רוצה שנגיד לך ? וואי יש לו גוף מושלם תישאר4 ככה וזהו |
|
![]() |
![]() |