|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שיבולת שועל או לחם שיפון
קוטג' חצי אחוז או כף וחצי חלבון כף שמן זית בננה ירקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול איך אתם מכינים שיבולת שועל?
פשוט מבשלים במים עם מלח וזהו? (מה היחס ש"ש\מים וכמה זמן יש לבשל?) אם כן, האם אפשר לבשל כמות, ולשים במקרר ? יש צורך לחמם במיקרו? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה מתכוון לבישול כמו אורז, אתה טועה. אתה אמור לעשות מזה דייסה, ויש לך כל מיני מתקונים לשיבולת שועל. תחפש בפורום או בגוגל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() אני מכין את זה 4 כפות של ש"ש על כוס חלב. שזה בערך 40 גרם שיבולת.
אגב, אתםם אוכלים את הקוואקר(שיבולת לבנה)? או שיבולת מלאה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |