ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-12-06, 18:39   #1
Avi
חבר פעיל

אחלה גוף!!! אני שואף להגיע לרמה שלך ואני מתאמן כבר שנה וחצי.
דרך אגב, יצא לך משהו מהאתר הזה?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 18:57   #2
sexyboyyy
חבר מתחיל

ת'אמת רק היום נירשמתי לאתר רציתי לברר לגבי תחרויות במיוחד על תחרות מר פיטנס עדין לא ממש קיבלתי על זה פרטים..
עכשיו אני 1.74 שוקל 75 קילו לפני הצבא הייתי שוקל 83 הייתי ניראה יותר גדול אם היו לי תמונות מאז על המחשב הייתי מראה. בצבא מתוקף תפקידי כמדריך כושר נאלצתי לרוץ הרבה ולכן קיבלתי גם חיטוב כזה. עכשיו אני עובד על היפרטרופיה תוך כמה חודשים אני מקווה לעלות חזרה ל80.

קיבלתי את ההצעות שלכם על עבודה על מאסה ואחרי זה חיטוב אך זה בלתי אפשרי מכיוון שאני מדריך כושר ולא יכול לוותר על פעילות אירובית מאסיבית לכן ההתפתחות שלי תהיה איטית יותר אך היא תבוא ביחד עם חיטוב מה שיחסוך זמן.

דרך אגב נירשמתם לכנס ארצי לפיתוח גוף ב22.2?
sexyboyyy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 20:16   #3
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sexyboyyy
ת'אמת רק היום נירשמתי לאתר רציתי לברר לגבי תחרויות במיוחד על תחרות מר פיטנס עדין לא ממש קיבלתי על זה פרטים..
עכשיו אני 1.74 שוקל 75 קילו לפני הצבא הייתי שוקל 83 הייתי ניראה יותר גדול אם היו לי תמונות מאז על המחשב הייתי מראה. בצבא מתוקף תפקידי כמדריך כושר נאלצתי לרוץ הרבה ולכן קיבלתי גם חיטוב כזה. עכשיו אני עובד על היפרטרופיה תוך כמה חודשים אני מקווה לעלות חזרה ל80.

קיבלתי את ההצעות שלכם על עבודה על מאסה ואחרי זה חיטוב אך זה בלתי אפשרי מכיוון שאני מדריך כושר ולא יכול לוותר על פעילות אירובית מאסיבית לכן ההתפתחות שלי תהיה איטית יותר אך היא תבוא ביחד עם חיטוב מה שיחסוך זמן.

דרך אגב נירשמתם לכנס ארצי לפיתוח גוף ב22.2?
לגבי התחרות למיטב ידעתי עוד לא נסגרו כל הדברים עדיין ובטח במהלך הכנס שיתקיים יהיו עידכונים אבל ליותר מידע הייתי יוצר קשר עם איגוד נאבבא שמארגן את התחרות או עם ישראלבודי שמכינה מתחרים לתחרות והם גם הספונסרים שלה בטח היה להם יותר תשובות ומידע בשבילך בכל מקרה אחלה גוף אחי כל הכבוד על ההשקעה!.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה