ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-08-08, 14:45   #1
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל

הסמל האישי שלJaSoN.B

עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fatboy צפה בהודעה
תמיד כיף לבוא לאתר בשביל הביקורת הבונה
כן הא?
מסכן הילד, בסך הכל רצה לקבל ביקורת בונה וחטף על הראש...
הפורום ממש מתדרדר(לא באשמת המנהלים שעושים עבודת קודש אלא בגללנו הגולשים), עכשיו בטח מלא גולשים יחשבו מיליון פעם לפני שהם יעלו תמונה....הם בטח יחשבו לעצמם:"האם אנחנו יכולים לעלות תמונה ושלא יצחקו עליינו?"
אנשים תתבגרו קצת!!!!!
אם אין לכם משהו בונה להגיד למישהו עדיף שתישתקו ושבו בצד
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-08, 14:54   #2
TheGift
חבר פעיל

זה לא הקטע שלצחוק על בנאדם, כי מישהו, לא משנה עד כמה גדול הוא, שצוחק על בנאדם אחר הוא דפוק.

להעביר ביקורת בונה זה לגיטימי לחלוטין. הבחור העלה תמונות, מה הוא מצפה שיכתבו לו? "אתה סוס לא נורמלי" ? תשמע, אני כשהייתי פחות או יותר במצב הזה, לא ידעתי בכלל מה זה היקף יד. פשוט התאמנתי, אכלתי וישנתי וחיכיתי שיבוא היום שאני באמת אוכל להסתכל במראה ולהגיד : וואלה, השגתי משהו.
מה האינטרס לעלות תמונות במצב הזה, אני לא יודע..

דבר נוסף, אני בכלל חושב שהחבר'ה המתחילים שישר קופצים לתוכניות מוזרות ומשונות במקום להתאמן בצורה הכי פשוטה, פשוט לא יודעים עד כמה הם פוגעים בעצמם. אני רואה במכון שלי כמה מתאמנים מתחילים שעושים רק תרגילים מורכבים ומאידך כאלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות כביכול, ותמיד אלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות נראים טוב יותר.
הגוף שלו לא יגדל כמו שצריך עכשיו מ5*5 ותוכניות מהסוג הזה. הוא פשוט צריך להתאמן בצורה הפשוטה וזהו. חוצמזה, לא יודע כמה ידע יש לו, אבל לפעמים כמה שיותר מידע רק מזיק יותר מאשר מועיל.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-08, 15:02   #3
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123 צפה בהודעה
זה לא הקטע שלצחוק על בנאדם, כי מישהו, לא משנה עד כמה גדול הוא, שצוחק על בנאדם אחר הוא דפוק.

להעביר ביקורת בונה זה לגיטימי לחלוטין. הבחור העלה תמונות, מה הוא מצפה שיכתבו לו? "אתה סוס לא נורמלי" ? תשמע, אני כשהייתי פחות או יותר במצב הזה, לא ידעתי בכלל מה זה היקף יד. פשוט התאמנתי, אכלתי וישנתי וחיכיתי שיבוא היום שאני באמת אוכל להסתכל במראה ולהגיד : וואלה, השגתי משהו.

דבר נוסף, אני בכלל חושב שהחבר'ה המתחילים שישר קופצים לתוכניות מוזרות ומשונות במקום להתאמן בצורה הכי פשוטה, פשוט לא יודעים עד כמה הם פוגעים בעצמם. אני רואה במכון שלי כמה מתאמנים מתחילים שעושים רק תרגילים מורכבים ומאידך כאלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות כביכול, ותמיד אלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות נראים טוב יותר.
הגוף שלו לא יגדל כמו שצריך עכשיו מ5*5 ותוכניות מהסוג הזה. הוא פשוט צריך להתאמן בצורה הפשוטה וזהו. חוצמזה, לא יודע כמה ידע יש לו, אבל לפעמים כמה שיותר מידע רק מזיק יותר מאשר מועיל.
5x5 היא התוכנית הכי פשוטה שיש .
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-08, 15:07   #4
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:

הגוף שלו לא יגדל כמו שצריך עכשיו מ5*5 ותוכניות מהסוג הזה. הוא פשוט צריך להתאמן בצורה הפשוטה וזהו. חוצמזה, לא יודע כמה ידע יש לו, אבל לפעמים כמה שיותר מידע רק מזיק יותר מאשר מועיל
.

מסכים איתו בקטע הזה...
Deux זה שהיא פשוטה לא אומר שהיא טובה לאחד כמוהו...
אם הבן אדם מעלה תמונות מין הסתם הוא ממש לא pl והוא יכול להמשיך לזיין את השכל אבל גם הוא כמו כולם רוצה גוף גדול ויפה ולא גוף סתם גדול מאסיבי על אחוז שומן גבוה שיכול ללחוץ 300 קילו... בגילו עוד אין דבר כזה בכלל pl :|

מה הקטע לקפוץ לתכניות כאלו של כוח סתם של שטויות...
במקום ללכת על משהו בסיסי להתאמן פשוט וכמו שצריך... Ab לצורך העניין...

Lee איתך זה קצת בעיה גבר אתה חושב שכל מי שמתחת למר עולם הוא שחיף והוא לא נראה כמו מתאמן... אז אני יכול להבין למה אתה חושב שאין מה לעלות תמונה ואני לא מדבר על שחיפים שבאמת שוקלים 50-60 קילו ואז אין טעם לעלות תמונה.
ישן 09-08-08, 15:13   #5
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל

הסמל האישי שלJaSoN.B

עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
מסכים איתו בקטע הזה...
אם הבן אדם מעלה תמונות מין הסתם הוא ממש לא pl והוא יכול להמשיך לזיין את השכל אבל גם הוא כמו כולם רוצה גוף גדול ויפה ולא גוף סתם גדול מאסיבי על אחוז שומן גבוה שיכול ללחוץ 300 קילו... בגילו עוד אין דבר כזה בכלל pl :|

Lee איתך זה קצת בעיה גבר אתה חושב שכל מי שמתחת למר עולם הוא שחיף והוא לא נראה כמו מתאמן... אז אני יכול להבין למה אתה חושב שאין מה לעלות תמונה ואני לא מדבר על שחיפים שבאמת שוקלים 50-60 קילו ואז אין טעם לעלות תמונה.

בזה אתה צודק שלא כל אחד צריך לעלות תמונה, אבל נניח והוא כבר העלה אז לא צריך לקטול אותו וכו'...הערה בונה תספיק.
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-08, 15:16   #6
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:

חחחחחחחחחחח בסדר..
ישן 09-08-08, 15:19   #7
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
חחחחחחחחחחח בסדר..
אני ממש לא אמרתי את זה כדי להתנגח...
אני פשוט אומר שכנראה אתה משווה אנשים פה לרמה אחרת בכלל או שפשוט יש לך משהו נגדי...
ביינתים לא ראיתי תגובות שלך לאנשים שנראים הרבה פחות ממני כמו התגובה ההיא שנתת לי... זה באמת מצחיק.
ישן 09-08-08, 15:20   #8
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
מסכים איתו בקטע הזה...

אני לא מאמן של אף אחד , אני חושב שזה תוכנית טובה בשביל מי שרוצה ללמוד את הטכניקה של התרגילים הגדולים , אני לא מהחובבים שלה אז אני גם לא מתכוון להגן עליה , שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.
ישן 09-08-08, 15:29   #9
TheGift
חבר פעיל

אפשר ללמוד את התרגילים המורכבים בתוכניות הנורמליות.
denous, עד עכשיו אתה בוכה על התגובה הזאת חחחחחח?
וואלה לא בא לי ללקק לך באותו אשכול. היה עוזר לך אם הייתי כותב לך "סוס" וזהו?
כתבתי שיש לך עוד הרבה עבודה ותחזור עוד שנה עם תמונות התקדמות, אם נעלבת מזה מצבך בכי רע אחשלי.
ישן 09-08-08, 15:30   #10
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
Denous, עד עכשיו אתה בוכה על התגובה הזאת חחחחחח?
כתבתי שיש לך עוד הרבה עבודה ותחזור עוד שנה עם תמונות התקדמות, אם נעלבת מזה מצבך בכי רע אחשלי.
אתה מצחיק אותי התוכניות הנורמליות של רוב המתאמנים גרועות מאוד ואימון רגליים עם הם בכלל עושים כולל בדרך כלל רק מכונות
ישן 09-08-08, 15:34   #11
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
Denous, עד עכשיו אתה בוכה על התגובה הזאת חחחחחח?
בוכה ? :\
ולא רציתי שתלקק לי או שתכתוב לי אתה סוס כי זה לא מה שאני מחפש...
כתבת שאני לא נראה כמו אחד שמתאמן ושאני אחזור עוד שנה עם תמונות... אני עוד לא הבנתי למה כי תאכלס זה לא נכון ואני לא היחידי שחושב ככה ואתה יודע שקצת הגזמת...
ולא נעלבתי ולא בכיתי אחי פשוט התעצבנתי כי אני מעלה תמונות לא כדי שיגידו לי אתה סוס אלא כדי שאנשים גדולים אנשים עם ניסיו וידען אחד כמוך למשל יתן לי ביקורת בונה וטובה על מה לשפר מה לעבוד ולא לתת תגובה של ילד קטן תחזור עוד שנה עם תמונות אם כבר היה צדק לתגובה אבל הגזמת ואתה יודע את זה...
אבל זה בסדר אם היה משהו נכון שרשמת שם זה שצריך לדעת לקבל כל ביקורת אז בכל זאת מקבל את מה שרשמת אם זו דעתך.
ישן 09-08-08, 15:59   #12
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:
בוכה ? :\
ולא רציתי שתלקק לי או שתכתוב לי אתה סוס כי זה לא מה שאני מחפש...
כתבת שאני לא נראה כמו אחד שמתאמן ושאני אחזור עוד שנה עם תמונות... אני עוד לא הבנתי למה כי תאכלס זה לא נכון ואני לא היחידי שחושב ככה ואתה יודע שקצת הגזמת...
ולא נעלבתי ולא בכיתי אחי פשוט התעצבנתי כי אני מעלה תמונות לא כדי שיגידו לי אתה סוס אלא כדי שאנשים גדולים אנשים עם ניסיו וידען אחד כמוך למשל יתן לי ביקורת בונה וטובה על מה לשפר מה לעבוד ולא לתת תגובה של ילד קטן תחזור עוד שנה עם תמונות אם כבר היה צדק לתגובה אבל הגזמת ואתה יודע את זה...
אבל זה בסדר אם היה משהו נכון שרשמת שם זה שצריך לדעת לקבל כל ביקורת אז בכל זאת מקבל את מה שרשמת אם זו דעתך.

תחזור עוד שנה עם תמונות - הכוונה שיש לך עוד הרבה מה לשפר בכדי שיהיה אפשר לכתוב לך מחמאות בסגנון שאתה רוצה לקבל. זו לא העלבה, להפך זה אומר שאתה מתקדם בקצב טוב ועוד שנה יהיה אפשר בהחלט לתת לך פידבקים טובים. בינתיים אתה עדיין לא ברמה הזאת.. לא נורא, זה יגיע. תאמין לי שגם אני לא נמצא ברמה שאני רוצה להיות בה ואני כול יום אוכל את עצמי על זה, אבל זה כבר סיפור אחר. וזה שאתה שם תמונה שלך ליד אחד שחיף מת כדי לקבל פידבקים טובים- אחי, אתה מעליב גם את עצמך וגם אותו. תשים תמונה שלך ליד אחד גדול ותראה איך תצא פיצפון. זו לא חוכמה.
ישן 10-08-08, 18:01   #13
reshos123
Banned

ציטוט:
אבל לפעמים כמה שיותר מידע רק מזיק יותר מאשר מועיל.
זה מתקשר לעוד משהו
יש פער גדול בין מה מה שהולך פה למה שהולך עם המדריכים במכון כושר

אתה תלך למכון כושר תבקש מהמדריך לבנות לך תוכנית, הוא יעשה לך ab הכי בסיסי, ולא משנה מה הגודל שך ומה המשקל שך וכו'
מצד שני, אחרי שבוע פה בפורום שאתה מוצף פה באנשים שעושים abcdefghijklmnop וכל מיני תוכניות מתקדמות, אתה לא תרצה להיות פארש ולעשות תתוכנית הפשוטה, כי אתה רוצה להיות גבר, אז אתה תעשה איזה תוכנית abcde חמש פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון למרות שרק אתמול התחלת להתאמן

ובנימה הזאת - כל הג'וקרים למינהם, אתם עוד צעירים, תסיימו קודם את הספר הראשון של בני גורן, תנו כבוד ליותר וותיקים, ואחר כך תבלבלו תמוח
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-08, 21:42   #14
joker1
חבר פעיל

כללי:: דוד
שלח הודעה דרך MSN אל joker1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
זה מתקשר לעוד משהו
יש פער גדול בין מה מה שהולך פה למה שהולך עם המדריכים במכון כושר

אתה תלך למכון כושר תבקש מהמדריך לבנות לך תוכנית, הוא יעשה לך ab הכי בסיסי, ולא משנה מה הגודל שך ומה המשקל שך וכו'
מצד שני, אחרי שבוע פה בפורום שאתה מוצף פה באנשים שעושים abcdefghijklmnop וכל מיני תוכניות מתקדמות, אתה לא תרצה להיות פארש ולעשות תתוכנית הפשוטה, כי אתה רוצה להיות גבר, אז אתה תעשה איזה תוכנית abcde חמש פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון למרות שרק אתמול התחלת להתאמן

ובנימה הזאת - כל הג'וקרים למינהם, אתם עוד צעירים, תסיימו קודם את הספר הראשון של בני גורן, תנו כבוד ליותר וותיקים, ואחר כך תבלבלו תמוח
אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה אפילו לא יודע מה המילה סנאץ' אומרת.
תפסיק כבר להגיב אתה מוציא מעצמך פה טמבל, ילד בן 15 יודע עכשיו יותר ממה שתדע בברבל טרייניג גם בעוד 10 שנים.
זה שהתבלבלתי בין היפטרפיה או היפותרמיה זאת לא בעיה שלי, וכן, שמתי לב שלא כתבתי נכון בפעם הראשונה.
מה לעשות, מילים משורבטות לעברית מאנגלית לא הולך טוב.

איזה כבוד לותיקים? אתה ותיק?
כמה יש לך ניסיון בברבל טרייניג?
joker1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-08, 22:13   #15
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי joker1 צפה בהודעה
אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה אפילו לא יודע מה המילה סנאץ' אומרת.
תפסיק כבר להגיב אתה מוציא מעצמך פה טמבל, ילד בן 15 יודע עכשיו יותר ממה שתדע בברבל טרייניג גם בעוד 10 שנים.
זה שהתבלבלתי בין היפטרפיה או היפותרמיה זאת לא בעיה שלי, וכן, שמתי לב שלא כתבתי נכון בפעם הראשונה.
מה לעשות, מילים משורבטות לעברית מאנגלית לא הולך טוב.

איזה כבוד לותיקים? אתה ותיק?
כמה יש לך ניסיון בברבל טרייניג?
להתבלבל בין היפותרמיה להיפרטורפיה זה לא להתבלבל במילים משורבטות, זה קצת מעבר לזה...

בכל אופן אני מסכים פה עם הרוב, במצב שלך לא הייתי מתעסק בקקי, תתאמן כמו שצריך בלי תוכניות מופלצות.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-08, 22:24   #16
joker1
חבר פעיל

כללי:: דוד
שלח הודעה דרך MSN אל joker1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
להתבלבל בין היפותרמיה להיפרטורפיה זה לא להתבלבל במילים משורבטות, זה קצת מעבר לזה...

בכל אופן אני מסכים פה עם הרוב, במצב שלך לא הייתי מתעסק בקקי, תתאמן כמו שצריך בלי תוכניות מופלצות.
למה קצת מעברת לזה? המילים דומות מאוד בכתיבה.
joker1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-08, 22:25   #17
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי joker1 צפה בהודעה
למה קצת מעברת לזה? המילים דומות מאוד בכתיבה.
בסדר גם קרבורטור ואינקובטור דומים, אבל לא תגיד "האחיין שלי עכשיו בתוך הקרבורטור במחלקת יולדות" נכון???
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-08, 22:18   #18
BodyBone
חבר פעיל

נפלתם עליו בלי סיבה יש לו תגובות באמת ענייניות , וזה רק מראה שיש לו פוטנציאל ואם הוא משקר הוא משקר לעצמו לא הבנתי מה כולכם מתעצבנים. בהצלחה גבר.
BodyBone מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה