|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקטע בגלל שהוא ערבי?
תביאו בדיקות מעבדה לפחות |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() וואלה shai224 גם אני מכיר את הדף הזה :):):):) על הדף הזה דיברתי,אתה צודק במאה אחוז רואים שזאת סתם חברה שמוכרים אותה בעיקר במדינות ערב חחח וזה הרי ברור למה אין אותם בהרבה מדינות.
Ironman לא נראה לי ששי בא בקטע של גזענות והוא אפילו ציין את זה,נראה לי שרצה להוכיח שמדובר ביצרן קטן עם סחורה לא איכותית ושלא יעבדו עלינו שמדובר בחברה רצינית,גם אני אישית לא הייתי מכניס מוצר של inter active לגוף שלי,מי שחוסך 30-50 ש"ח על הגוף שלו פשוט עושה שטות,תחסכו על תוסף לאוטו או משהו כזה אבל משהו שאתם מכניסים לגוף?? ועד אחרי שאומרים לכם פה שאנשים מקבלים איתו כאבי בטן ושילשולים? לכו על חברות מוכרות ואמינות וזהו זה הגוף שלכם אנשים!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שלא תבינו אותי לא נכון , ממש לא פתחתי את הפוסט הזה בקטע חס וחלילה של גזענות או משהו בסגנון הזה , מה שניסיתי להראות פה זה סך הכל שבאמת מדובר ביצרן קטן ושלא יערבבו פה אנשים על גודלה של החברה כי זאת לא המציאות כפי שהיא. על הדרך , רציתי לפרסם את המודעה שפתאום משום מה נעלמה לה מאתר החברה שלהם שבה בעצם הבעלים של החברה , נסראללה הזה מודע למדינות שרוכשות את המוצרים שלו וציינתי אילו מדינות שבינייהן איראן עיראק וכו'... אם זאת באמת היתה חברה בעל שם חזק ואיכות בלי פשרות , נדמה היה לכם שהמוצרים שלה היו נמכרים סך הכל ב 18 מדינות בעולם? לי אישית לא נראה , אם בכלל מדובר על 18 או אפילו פחות. קחו לדוגמא את צ'מפיון או אופטימום שאלו מוצרים בעלי איכות בלי פשרות שלא יורדים אף פעם מאיכותם וכמובן מוכרים ונמכרים בכל העולם כולו , לחברות כגון אלו אני מייחס חשיבות רבה כי כמו שציינתי , על -איכות- לא מתפשרים , ובאמת תחשבו פעמיים לפני שאתה מכניסים "חומרים" בעלי איכות ירודה לגופכם. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כנראה שזמנה של חברה זו לו תחזיק פה הרבה זמן בארצינו זה בטוח כבר
אני מקווה שכספי הרווחים של החברה לא ילך לטילים עלינו ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() באמת נקווה .
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תשאיר מסנג'ר אני צריך לשאול אותך כמה שאלות.
תודה.
#7 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חח זה לא שקניתי את האבקה בידיעה או משהו..
לא ידעתי קודם כלום על אבקות ולא חשבתי גם לבדוק לפני שקניתי חח... יצאתי דפקט.. ד"א מוכרים את זה במכון כושר שלי ומשם קניתי.. ראיתי אבקה לעלייה במסה דלי גדול ולא בדקתי כלום לפני אז אמרתי.. יאללה, מה כבר יכול לקרות וקניתי את זה.. כמובן שאני מתחרט על זה. =\ חח עכשיו אני יודע דיי הרבה על אבקות כי אחרי שראיתי את זה אז חקרתי את הנושא לעומק.. אני מפצה על זה בפרפקט 3000 חחח.. |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
שמע זה באמת מפחיד לך תדע מה שמים לנו שם,לא סתם אנשים עם כאבי בטן והטעם שלה ממש זוועה,מי שקונה interactive מטורף,שימו עוד קצת על משהו איכותי אנשים!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגיינר שלהם באמת נראה זוועתי לפי הערכים לא ניסיתי אבל עם האבקת חלבון אין שום בעיה. הטעם שלה הוא כמו הmrm (וניל) מתערבבת בן **** ואין שום כאב בטן לא שילשולים ולא נעליים
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו בדיוקת יצא לי להריח את הגיינר שלהם , וואי וואי אלוהים ישמור איזה ריח ! נבלה מריחה יותר טוב! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחח תגיד תודה שלא הרחת את החלבון שלהם חחח
|
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() מה אתם מזיינים במח ? חברה מצויינת, חבר שלי השתמש במוצרים שלהם ז"ל...
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() שורה תחתונה החלבון של interactive לא איכותי ולא טעים בכלל ואפילו שמעתי שמצאו בבדיקת מעבדה כמעט 10 אחוזים פחות ממה שכתוב על האריזה שזה ממש ממש חמור לזה תוסיף את מה שאתה אומר שמדובר ביצרן ערבי והשם שלו לא פחות ולא יותר נאסראלה אז לך תדע לאן מגיע הכסף.
|
![]() |