|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
האם נענע עולה בלי בעיה ? אלה אתרים שמשתמשים ב JAVA או FLASH . אם יש בעיה באחד ההתקנים יכול לקרות מצב שבהם האתרים לא יעלו ... שאלה אחרת לי אלייך , האם יאהו ותפוז אלה אתרים שאתה נכנס אליהם על בסיס יומיומי . (השערה אחרת שיש לי ) . יש מנגנון ל EXPLORER שלמעשה שומר את כל תוכן האתר בתיקייה שנקראת temporary internet files - בכדי באופן עקרוני לזרז את עליית האתר בכך שהוא יעלה אותו מהתיקייה ולא מהשרת .. מה שקורה אם לא מרוקנים אותה , אז זה יוצא הפוך... האתר נתקע ולפעמים לא עולה ... או שלוקח לו שנים לעלות . דבר ראשון תעשה את הצעדים הבאים ... (גם בעברית וגם באנגלית אכתוב כי איני יודע אם יש לך אקספלורר בעברית או באנגלית ) תכנס לכלים ---- מחיקת הסטוריית גלישה---- קבצים זמניים. tools - delete browsing history-- temporary internet files\ temporary files (EXPLORER7 ) אם יש לך אקספלורר 6 הישן כלים---אפשרויות אינטרנט---מחיקת קבצים --- (לסמן בוי את הריבוע הלבן הקטן)---- וללחוץ אישור. לתת לו לעבוד וללחוץ בסוף על OK . tools--- internet options--- delete files- mark delete all offline contect --- press ok לסגור בשני המקרים את הדפדפן ולפתוח אותו שוב ולנסות להעלות את האתר הבעייתי... במידה ועשית את זה , וזה לא עבד לך .. תן לעמוד לעלות עד שתראה שהוא נשאר לבן ... לחץ כפתור ימני תבחר בקידוד ותנסה להעביר אותו מ UTF ל HEBREW WINDOWS . אם זה לא עובד תלחץ שנית ותחזיר אותו ל UTF וכמובן הפוך אם הוא עומד על HEBREW WINDOWS תנסה להעביר אותו ל UTF אם לא עובד תחזיר אותו חזרה . אם זה באנגלית לחצן ימני על הדף, בתפריט הקטן ENCODING . במידה וזה לא עזר והאתרים עדיין לא עולים ... תשלח לי הודעה פה ואנחנו נמשיך הלאה. יש עוד כמה דברים לבדוק ![]() מקווה שאחד מאלה כבר יביא פתרון ... בעיה נפוצה ![]()
![]() |