|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמינו לי חראות כולם בלי קשר למוצא.. אבל תבינו אתם חייבים לשמור על דרך ארץ!
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() אני מניח שהבחור לא פגש אף פעם רוסים רוסים...אם הוא דיבר ככה
אני מכבד את הרוסים אני אוהב את התרבות שלהם... אמן יעלו עליו איזה 3 רוסים טנקים ידרסו אותו לדבר ככה אל אמא שנמצאת עם ילדה...בת 5 !! ועוד להתחיל להישתמש באלימות...זה כבר צריך להיות אדם עם פיגור (שלא תבינו אותי לא נכון...אני לא ילד כאפות אבל טיפת תאקט אין לבנאדם) אני אומר תוציא לפועל איזה מבצע נגד הבחור..אני לא הייתי עובר על דבר כזה בשתיקה...בכלל לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי צריך להפגיש את אותו זבל עם איזהשהוא
רוסי נחמד מהפורום.. מר אולימפיה (אולג ?) ולראות מה קורה כעבור כמה דקות לאותו זבל ששונא רוסים ומוציא את זה על אישה וילדה חסרות אונים. הייתי שמח לראות את זה.:p |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי שלבנאדם הזה שדיבר על הרוסים ככה ועשה את זה נשאר עוד הרבה לחיות...
לא נורא... פחות כלב אחד יותר נחמד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() פותח האשכול - תוסיף אותי בבקשה לאיסיקיו
464001110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי איסיקיו ולא מסנג"ר
רק email |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מארגנים חוליית ספצנז?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() יש מצב אתה מביא לי אימייל שלך או לפחות צור איתי קשר לבד באימייל
misha40@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() רק שתדעו שאתם חיים במדינה שאם מישהו פורץ אליכם הביתה במטרה לגנוב
אסור לכם להרוג אותו או לירות בו בנשק אישי אתם מחויבים להזמין משטרה חחחחח.. אז תנסו לקחת את החוק לידיים ואחרכך אותו עבריין יביא לכם סנוויצ'ים לכלא..
![]() |
![]() |
#50 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תדע אם לאותו בנאדם יש חברים ערסים מרוקאים שמסוגלים לשתול אותו באדמה בלי לזלזל כמה שהוא גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה תלוי במשטרה באזור..למה לא הרמתם טלפון למשטרה דבר ראשון כששמעתם משו?
אני האחרון לצאת לצד המשטרה ואני הראשון להגיד שהם חרא ולא עושים את הפעילות שלהם אבל דווקא סוף שבוע שעבר יום שישי הייתי מבסוט מהם.. ישבו ליד הבית שלי אני גר בחור של החור של הרחוב שלי יעני אין לאף אחד מה לחפש פה אני גר על שדה... קיצר התיישבו חבורה של איזה 10 ילדים בערך בגיל שלי ליד הבית כנראה חזרו ממועדון אנערף באיזה 2 בלילה ישבו עם וודקות וסיגריות.. סבבה 10 15 דקותת התחילו לעשות רעש ובאו לפתוח נרגילה... ידעתי שאם אבא שלי מתעורר הוא יוצא להביא להם מכות והם שתויים ומה אני צריך בלאגן? הרמתי טלפון למשטרה אמרתי יושבים םה חברה עם וודקות ראיתי גם דחיפות ואולרים תבואו לפני שיהיה בלגן.. תאכלס היו דחיפות ושטויות למה היו שיכורים שם אבל אולרים לא ראיתי אבל אני יודע שהיה... תור 5 דקות על השעון אחי 2 ניידות עם צ'קלקות רדפו אחריהם... צריך לפעול עם שכל כדי שהם יבואו הניידות אבל עדיין לא חסר פעמים שהייתי צריך לצאת עם הכלבים ונבוט כדי להעיף נרקמונים זונות בזמן עבודה ואפילו כאלה שבאו לעשות עסקת סמים... זה המצב בכל מקום בעולם לא רק אצלנו... יש תחנות משטרה שמה שהם עושים זה לגרבץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קרה לי מקרה דומה רק שהמשטרה המיז**** הזאת לא באה. באו מתחת לבלוק שלי ישבו כמה ערבים(ימך שימם) עשו רעש עישנו שתתו קיללו. קיצר התקשרתי למשטרה אמרתי להם שיש בלאגן בשכונה שלי ושישלכו ניידת הם אמרו בסדר תוך כמה זמן מגיעה ניידת.כל זה היה בערך ב1 בלילה.הקיצר אני הולך לישון בשעה 4 וחצי לפנות בוקר מתקשרת הבת **** של הפקידה במשטרה ושואלת אותי:"נו הם עוד שם?". יכושילהאמאשלך את מתקשרת מעירה אותי אחריי שעתיים טוב שניזכרת הם כבר הלכו והשאירו זדערס ובלגן וניתקתי לה בפרצוף המסקנה פה שתלוי איפה אתה גר לא כל המשטרה חראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא שמעת על חוק דרומי (שבמקרה אני מכיר את כל המשפחה שלו באופן אישי)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ולחבר שלו הייתי תולה אותו על העץ ופושט לו תעור מסכן שי דרומי הזה גם פרצו לו לבית הרסו לו שם הכל וגנבו וגם הכניסו אותו למאסר איזה חרא של מדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יצא חוק לפני כמה זמן שאומר שאתה יכול להשתמש בכוח(גם אם זה כרוך בלהרוג את הפורץ) נגד מי שפורץ לשטח הפרטי שלך, אתה לא מעודכן? החוק אומר שצריך קודם לנטרל את הפורץ, ז"א לירות לו ברגל או משהו ואם הוא מחזיק בנשק חם או עדיין מהווה איום אתה יכול להרוג אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
אה מעולה..
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא, אלו זרמים מאוד מסוימים. וגם מבין אלו שלא עומדים בצפירה, יש כאלה שפשוט חושבים שלעמוד זה לא נותן דבר והם קוראים תהילים או משהו, לא שהם נגד זה.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להרוג אנשים כאלה טפו בן ****
כלב בלי כבוד והמשטרה ביכלל הם עסוקים 24/7 בלעצור אנשים שמזרימים כספים למדינה ועוזרים מהכיס האישי שלהם כדי שלמדינה יהיה יותר טוב כמו ארקדי גידאמק אפחד לא עשה כלום בזמן המילחמה חוץ מימנו והבני זונות האלה עדיין מיתעסקים בחרא על איך לעצור בן אדם יחיד שעוזר למדינה ודברים "קטנים" כמו שהזכרתה הם לא ישימו על זה זין עד שיקרה משהו רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שיצא בארץ חוק שמאפשר להרוג מסיגי גבול, הכי טוב כמו בארה"ב.
|
![]() |
![]() |