|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון , לא השוותי את עצמי או אף אחד אל פותח הפוסט הזה , מה שרשמתי זאת דעתי על התמונה שלו ועל קצב ההתקדמות שלו במשך שנה שלמה , תסכים איתי במשך שנה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מאסיביות מהתוצאות הנ"ל ולכן , העלתי בדעתי כי יכול להיות וקיימת האפשרות כי משהו בתוכנית האימונים/תזונה לא בהכרח נכונים ולאוו דווקא יביאו אותו לפיתוח הרבה יותר מאסיבי . מסכים עם דברייך שחייב להיות הבסיס הטבעי לכל באדיבילדר ודרך קשה וארוכה להגיע לתוצאות כלשהם מבלי הבסיס , ואני מדגיש שזה לא בלתי אפשרי אלא קשה וארוכה במידה ולא מתבצע שימוש בחומרים כלשהם. הבאתי פה את דעתי ה-אישית- בלבד ואין לי בעיה עם שום דיעה של חברי הפורום או כל אחד אחר פה , זוהי דעתי ופותח הפוסט יכול לקבלה או שלא. המשך ערב טוב שיהיה לך ידידי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
שי אחינו דווקא בדיוק ההפך... החזה זה החלק החזק ביותר בגוף שלו והכתפיים גם טובות החלקים המפגרים יותר הם הגב רגליים בייספ וטרייספ שגם הם לא ממש מפגרים פשוט ביחס לחזה ולכתפיים... גם הטרפזים טובים אצלו. דרך אגב אני דווקא חושב שהשינוי יפה לשנה אולי הוא יכל לעשות יותר אבל הוא עשה המון ורואים שהוא עלה נקי מאוד ויפה. חולה עלייך יאבה דו !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
במידה וזה אכן כך אז כל הכבוד לו! המשך ערב טוב שיהיה לך. |
|
![]() |
![]() |