|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז היתה אמור להבין מה שהולך פה !!
זה הבטחון העצמי !! ...התמונות ואיך שהוא תופס מצעמו ומתפרס עלינו !! .. ממש אין לאף אחד פה עצבים לזה |
![]() |
![]() |
#102 | |
|
![]() ציטוט:
מה הולך בפורום???????????????????????????????????????????. . ![]() ![]() שתי דברים יש לי להגיד.... 1. לפותח הפוסט...מאסה מאסה ועוד קצת מאסה 2. תפסיק לתפוס מעצמך...גוף כמו שלך לא נחשב מציאה גדולה בפורום הזה..ובקהילת הבודיבילדרים בכלל...יכול להיות שבקהיולות אחרות זה כן משהו משהו.. ![]() 3. ממש לא מעניין אותי אם אתה הומו או לא ואני לא חושב שמישהו צריך להתעניין בזה.... 4. RED HOT....כמה טוב שחזרת לפורום!!!!!!!!!!!.. ![]() ![]() (מסכים עם סוליקו ד"א...אבל אח שלו חלאס לחפור על זה...) |
|
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תלמדו שהפורום הזה הומופוב
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]() (מסכים עם סוליקו ד"א...אבל אח שלו חלאס לחפור על זה...)[/quote]
סבבה גבר אני פשוט אסתום כי גם לי נמאס !! גם איתך PCGUNMAN אני מסכים !! .. ממש אין מה להוסיף ואמרת את זה לפניי גם אני רציתי לשאול מה עם מתן ( ריג הוט ) ....באמת שמתי לב לפני כמה ימיים מה איתך ולא ידעתי מי לשאול ואיפה לפרסם חח התגעגענו אחי |
![]() |
![]() |
#106 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תפסיק להיתמם. |
|||
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהכי מצחיק שהווא תופס מעצמווווווווו יותר מדיי חחחחח...
|
![]() |
![]() |
#108 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
טוב יאללה סתום סתום ..אין לי ממש כוח להתווכח איתך !! אני לא מבין למה אתה מגן עליו ..אולי כי כולנו התנפלנו עליו ואם היתה מעורב מהתחלה גם אתה היתה מתפרץ !! יש עכשיו ארץ נהדרת ואני הולך לראות אולי אני יצחק קצת אחרי כל מה שקורא פה ( למרות שזה היה מצחיק ) שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנת באמת למה הוא מגן עליו?? אותו נטיות! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מגן עליו. אני מדבר עם מה שבכלליות קורה פה בפורום. וזאת דוגמא מצויינת.
וסתום סתום תגיד למישהו אחר. אם אתה לא יודע לנהל וויכוח, אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך. אז אל תגיב בכלל. |
![]() |
![]() |
#112 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סגרו ת'פוסט תעשו טובה זה מוריד מהרמה,מיצינו ת'קטע,בדרך כלל החבר'ה פה מתעסקים בעיקר ולא בתפל.
|
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואוי, ניתפסתי. איך ידעת? טוב עומרי אם אתה צופה בזה כרגע, אני חושב שכדאי לסגור את הפוסט הזה לא? הוא במילא לא מדבר על הנושא המקורי. |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כן חברים זה FFF על בטוח.. מי שזוכר את מיודעינו המתחנגל הוא היה מרבה לרשום קללות על אנשים שיש להם אחוזי שומן גבוהים וגם היה משתמש הרבה במילה "מזעזע" |
|
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() חבל על תגובה שלכם פה רק מוריד מהרמה שלכם
|
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() נערך חברים לא בכבוד שלכם להגיב לפוסט כזה
|
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין לא מבין מה נפלתם על הבן אדם כולה פירסם תמונות שלו וביקש דעה בקשר לגוף ולא בקשר לאיפור או סיגנון לבוש...
|
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחד הפוסטים המצחיקים שקראתי!!
![]() לגבי פותח הפוסט ,תעלה במשקל אחי ,אנשים פה פשוט לא אוהבים את הסגנון שלך . ![]() קיצר שבת שלום |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך גוף נחמד אתה רזה מאוד מאוד מאוד.
לכל אלו שצחקו מה אתם בסדר? עזבו אותו למרות שבאמת אחי אתה מתלבש קצת מוזר . |
![]() |