|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
חחחח בואנה במריבה עם גיימר הרגזת אותי..
אתה מעיז לדבר על הפנים שלו ימכוער? סתכל על הפנים שלך אתה נראה פגגג ויש פנים כאילו דרסו אותך! אם אתה חושב שיש לך פנים יפות אז ידידות אומרות לך את זה כי לא נעים להן, אתה ילד מכוער ודווקא יש לי חבר טוב עם אבא מנתח פלסטי הייתי שולח אותך אליו. אם אתה חושב שיש בנות שאוהבות את האיפור שלך או את הפנים המכוערות שלך אתה חייב לצאת מהסרט אחי.. בלי קשר שהבחורה שהצטלמתה איתה דומה לזין עומד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
|
|
|
#2 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
שמנממן מסכנוןן לך תשיג משהו יא זוועת עולם דומה לזין עומד הייתה מעמידה לך תזין יפה מאוד יא דובי |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
כן חברים זה FFF על בטוח.. מי שזוכר את מיודעינו המתחנגל הוא היה מרבה לרשום קללות על אנשים שיש להם אחוזי שומן גבוהים וגם היה משתמש הרבה במילה "מזעזע" |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
נערך חברים לא בכבוד שלכם להגיב לפוסט כזה
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
אני עדיין לא מבין מה נפלתם על הבן אדם כולה פירסם תמונות שלו וביקש דעה בקשר לגוף ולא בקשר לאיפור או סיגנון לבוש...
|
|
|