|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() איי איי איזה אנשים רעים יש פה חחחחח
מה שעלתי עם יש עתיד כאילו שהרגתי עכשיו משהו ... אני מתפיח לכם שעם הייתם רואים אותי לפני 5 חודש הייתם רואים שכול שלד עצמות אבל ממש ממש ממש כול מי שרואה אותי ברחוב עושה לי איך נייתה כזה גדול ........ אני בכללי מנסה להשקיע באימונים לאכול הולך לא מתוגן כמה שפחות שומן מנסה לאכול כמה שיותר אני לא משתגע יותר מדייי כי אי לא הולך לתחרויות ואין לי עצבים יותר מדיי להתשגע אני כולה רוצה גוף יפה ... ולפי דעתי מי שאמר שיש לי גוף של בגיל 15 או 16 אני חושב שיש לי גוף הכי יפה פה אני לא רוצה גוף מכוער שיהיה גדול כמו לא יודע מה ........ גוף נורמלי כזה זה הכול אני לא מתשגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אוקי סבבה אחי..העיקר תעלה
![]() |
#24 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
אני משקיע יותר מרוב האנשים בפרום פה בכלל בכלל .......... אז גם אני יוכל לקנות אבקות אחי מי האתר פה ולהיות יותר גדול מה שהרבה אנשים עושים אבל מה לעשות זה לא כשר........... אוכל אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל אין הרבה מאכלים טעמים עם (כמה שפחות שומן ) תאמין לי אחי שקראתי את כול המארמאים באתר כי אני באתר פה איזה שנתיים ...... וואלה הייתי מת לקנות אבקה לעליה במסה אבל הכשרות הכשרות ...... אתה חחושב שאני ילד שמעניין אותי מה מגבים לי פה ומה לא.. בלי קשר אני מתפיח לך שעם הייתה רואה אותי עכשיו והייתה רואה אותי לפני 5 חודש במצאות ...... הייתה נגנב אחי ........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה כאילו הגוף שלך אקטו-מסו ויש אולי פוטנציאל קשה לדעת אם תוכל להיות מפתח גוף לפני שיש לך ותק של כמה שנים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שני , זה שאתה "משקיע" מזמנך בפורום זה לא אומר שתוכל או שיהיה לך גוף כמו שצריך כי ע"י ישיבה מול מסך מחשב לא ניתן לפתח גוף. דבר שלישי , אני בטוח שבמידה ותיצור קשר עם גיל , הוא יוכל לדאוג לך בעניין של אבקת חלבון כשרה , וצא מהסרט כי אתה לא תגדל רק ע"י שימוש בחלבון. זה לא תרופת פלאים או משהו. דבר רביעי , זה שקראת מאמרים , לא מעניין אני חושב אף אחד כי לבסוף מה שתעשה עם קריאת המאמרים הללו זה בידיים שלך ובא ע"י בחירה ולא ע"י קריאה , קראת? אוקיי אז למה אתה לא מיישם? כי כפי הנראה עכשיו זה בדיחה לנסות ולעלות תמונה שלך כפי שאתה נראה היום ולשאול את מה ששאלת ואם זה כל כך לא מעניין אותך תגובות האנשים פה אז למה העלאת בכלל את התמונה? תישאר אנונימי וזהו. דבר חמישי , לא הכי מעניין אותי איך נראת לפני שנה או 5 חודשים כי כרגע אתה לא נראה כמו מישהו שאני יכול לתת עליו חוות דעת כלשהי חוץ מלומר לך שעדיף שתלך לאכול ותגדל. תיישם את מה שכתבתי לך פה...חומר למחשבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אז אם הרצון שלך זה להיות מקצוען נסה תחומים אחרים. בהצלחה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() פותח האשכול: מה שהאנשים כאן מנסים להגיד לך זה: כשבן אדם דורך על חרא ברחוב עם רגל אחת, הוא מתחיל לשפשף את הנעל באספלט, כדי לנקות את הנעל, מה שאתה עושה זה: דורך על החרא הזה עם הרגל השניה ובנוסף לזה מורח את הפנים בחרא .....
יצאת דפוק ? אמרת שטות ? אתה שנתיים בפורום ולא למדת כלום ? אתה קראת את כול המאמרים כאן ולא הבנת מילה ? אתה מדבר על אבקות חלבון ועל גיינר כמו על כימיה ? למה להמשיך גבר ? תסכים עם זה שאתה מדבר שטויות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי את היום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
הגנתיקה שלי זה ממש רזה... אני מיישם הכול את כול מה שאני קורא תאמין לי .......... אני יודע בדיוק מה לאכול לפני אימון מה אחרי מה טוב לאכול מה לא טוב אבל אני לא משתגע כול היום עם אוכל אני מנסה לאכול הרבה........ אבל לא כמו איזה חמור 24 שעות כול כמה שעות דופק ארוחה זה בנאדם בלי חיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() זה לא תוצאה אחרי שנתיים זה תוצאה אחרי קרוב ל5 חודש אחרי שהייתי רזה מקל בכלל בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() איזה ליצן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אשכרה ליצן
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() דיי לעשות פאדיחה לעצמך יש אבקת חלבון כשרה ודבר שני אני שומר כשרות יותר ממך ושותה זה בדיוק כמו שאתה אוכל טובלרון או משהו זה חלב נוכרי אין על זה השגחה יהודית אבל המרכיבים כשרים אז דיי לזיין בשכל
ותעלה תמונה נראה בכלל על מה מדובר |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() נשמה.. תקשיב לי ותקשיב טוב.. תיכנס לכל הפוסטים פה בפורום של הזירת גולשים..ותראה שיש מלא שחיפים פה כמוך.. ומי שלא שחיף פה בטח ובטח יש לו גוף יותר יפה משלך.. ויש פה מלא כאלה. אני מצאתי אצלך רק קוביות לא יותר מזה. וכשאמרתי "גוף יותר יפה משלך", לא התכוונתי להגיד בכלל שיש לך גוף יפה. ואני לא בא להעליב אותך או משהו אחי.. פשוט תחשוב לפני שאתה אומר דברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() טוב שמע אבאלה , עכשיו חלאס באמת התחלת להגזים פה , תזכור את המשפט או יותר נכון אני מכיר לך אותו עכשיו , "סייג לחוכמה , שתיקה" , אל תמשיך להגיב פה ולא תיכנס לחורים שמהם לא תצליח לצאת כי זה לא יעזור לך , את חוות הדעת קיבלת ואל תנסה להלהיב פה אף אחד עם כך שאתה רושם שיש לך ידע מטורף בפיתוח גוף וכל שאר השטויות שרשמת , לך נסה להתחיל להתאמן וזהו.
שיהיה יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() אם הייתה בן 14 15 הייתי אומר לך תיתאמן תאכל וניראה מה יצא...אבל פאק בן אדם אתה בן 20?
יש לך הרבה על מה לעבוד לפני שתחשוב על תחרויות של פיתוח גוף אנשים מקיאים דם באימונים שלהם ומבזבזים תבריאות כדי להגיע לתחרויות האלו אתה לא ניראה אחד כזה לצערי אתה סתם חטוב כזה ... גם בלי קשר אתה צריך לאהוב תספורט ושיהיה לך אופי של באדיבילדר שזה אומר ![]() להעיף תחולצה הורודה ואת התספורת הזאת דבר ראשון. דבר שני בהצלחה באימונים ובתזונה וסתם שאלה על פי איזו סמכות אתה שואל את השאלה הזאת "אם יש לך עתיד בפיתוח גוף?"אתה מתאמן?אתה אוכל נכון?אתה מתאמן מסודר?אתה משקיע באימונים?הייתה פעם בתחרות של מר ישראל למדתה משהו?אתה יודע מזה מר אולימפיה? |
![]() |
![]() |