|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מודיעין שפות...
והם ממש לא יתחננו אליך, אתה מבלבל במוח צו ראשון עשית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק אל תחשוב שיהיה לך קל בקרבי אחי זה מאוד קשה אני לא ישקר לך
יש ימים אני שבוז מהתחת אין לך מושג כמה אבל הרגעים האלה שאתם צוחק אם החברה ונהנה ויש לא מעט כאלה הם מה שעושים את ההבדל ועל תישכח שתסיים מסלול אם תהיה קרבי לא משנה איפה בגדוד או בסירת זה ביכלל כבוד מלא נישברים באמצע ואל תשכח את הדבר הכי חשוב שיש אתה נותן מעצמך למען המדינה שלך ותאמין לי כן הצבא קשה במיוחד שאתה קרבי וכן יש שביזות יום א ואתה סוגר הרבה וזמנים וחרתא ומערכת דפוקה אבל אם עושים מה יותר שווה ? ברור שזה אין תפקיד בצצבא שיותר טוב מתפקיד של לוחם לא משנה מה הגובניקים המסכנים פה יגידו לך ואני לא אחד שבקרבי יומיים תאמין לי גבר ואפילו יהיה רגעים שתיבכה לבד או שישבר לך הזיין אבל להיות לוחם ? ולהישאר לוחם לא לסיים מסלול ולצאת לגוב או לחכות לתעודת לוחם זה חרתטא אחי להישאר לוחם עד הסוף רק הטובים בסוף נישארים לא משנה איפה ותיזכרו רק גולני
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
מעצב אותי כאלה כמוך שאומרים גובניקים מסכנים נו אז אתה קרבי ומה? הרבה יכולים להיות קרביים אבל לא כל אחד רוצה כי יודעים מזה הצבא הזה שסם עלייך זין אסירים שאתה תופס משוחרים תופסים חיילים ולא עושים כלום כדי לשחרר אותתם חלאס לזין תסכל כשתסיים תשרות בטור קרבי נדבר וגם הרבה קרביים שמשתחררים אומרים שזאת טעות אבל כל אחד מה שבא לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות גובניקים לא עושים כלום מעטים הגובניקים שכן עושים משהו גובניקים אפסים לעומת קרביים תבין את זה אפסיים !!!!! אבל בוא אני יוסיף משהו יש גובניקים שבאמת תורמים ויש סתם אפסים שלא עושים כלום אבל גם אלה שתורמים לא מישתווים לקרביים ותהיה בטוח אני יסיים את השרות שלי בתור לוחם לא משנה מה ואני לא 3 חודש בצבא כבר כימאט 5
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה עדיין צעיר זה לא משנה וגם אני צעיר ויש פה הרבה חבר'ה צעירים וגם חבר'ה שאחרי שירות קרבי יגידו לך שהם מתחרטים גם להם עדיף לא להקשיב כי יש לי חבר מהחדר כושר שאמר לי שבהתחלה הוא התחרט על זה שהוא היה קרבי ועכשיו בגיל 26-27 הוא אומר וואלה זה היה חשוב שהוא היה קרבי ושזה תרם לו הרבה ואני למדתי על בשרי שלא להקשיב לדעה של אף אחד כי קודם יש המון חרטטנים ודבר שני כל אחד רואה את הדברים אחרת, בשבילך זה גן עדן בשבילו גיהנום הדעה שלי זה שכל אחד קודם כל יתגייס, אחרי זה שיגיע למקום שהוא מרגיש שהוא תורם בו מספיק בהתאם לאופי שלו, אני האופי שלי ממש לא תואם לתפקיד שהגעתי אליו ואני חושב שאני יכול לתרום פי אלף בקרבי ושמתאים לי פי אלף קרבי ולא הג'וב המשעמם הזה שאני מקבל ויבראציות בגוף מרוב שיעמום..
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שאמר את זה והיה לוחם זה כאלה שחיכו שיקבלו תעודת לוחם ויצאו לתפקיד "גוב" הוא כאלה שעשו את המסלול ואז יצאו עשו בשביל הסיכה בשביל הפוזה תיתפלא כמה כאלה ותיתפלא כמה נושרים בטירונות
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עליי אישית הצבא שם זין וכשביקשתי להגיע למקום טוב שבו אני יוכל לתרום(בתור גובניק) ויש לי את כל אבל כל הנתונים שצריך הצבא וקצין המיון סם עלי זין ושלח אותי למקום חרא שאנשים שם משלימים בגרויות ואני 100 פעם ביקשתי לעבור למקום טוב יור וזמים עליי עוד יותק זין אז מה אני יגיד לך אני בחיים לא הייתי הולך להיות קרבי בצבא הזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שמע יש הרבה חבר'ה שנופלים בין הכיסאות בצבא כי זאת מערכת קשה ומסובכת אבל תנסה לא לוותר כי הם רואים שאתה רציני רק כשאתה עושה בעיות ומתעקש
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותי הבא ביכלל לא רצה לגייס והיה לי גם המון בעיות אין לך מושג כמה וקל לוותר זה לא תרוץ להגיד הצבא שם עלי זיין אז אני לא יתן כל מה שאני יוכל כי אתה עושה את זה לא בשביל הצבא אלה בשביל המשפחה שלך והמשפחה של חברים שלך והמדינה שלך
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אבל כשאתה מבקש להגיע לאנשהו שאתה בהחלט יכול אומרים לך לא לא לא בשלב מסוים אתה אומר כוס אמא שלכם ככה אתם איתי אין בעיה..אני למשל אם אני לא יקבל תתפקיד שאני רוצה רו איזשהו תפקיד אחר שבו אני ירגיש ממש תורם ועושה משהו אני ינסה להגיע להכי גוב שיש כדי להפיק משהו בשביל עצמי לפחות כי התפקיד שאני בוא עכשיו זה בזבוז זמן
|
![]() |
![]() |