|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הרבלייף . תמשיכי לשקר לאחרים חומד. בום ניתקתי . הייתה בשוק . קיצר כמו שציינתי בפוסט הקודם של הרבלייף , גם אם תביא לי בחינם את המוצרים שלהם , לכלב לי אני לא יסכים להביא אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
חח סתם, בכל מקרה סה"כ זה יוצא איזה 50 גרם רכיבים, ובמנה של 25 גרם זה בהחלט מרשים ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() כי היא שלחה לי סמס ורשמה "אני בשוק מהאומץ..." (=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה התרמית של שיווק רשתי , כל עינייני הפירמידה... והצירוף אנשים או בדיעבד, מכירת סטוקים לאנשים שאתה מצרף ועל ידי כך עשיית כסף ...
רק מי שעומד בראש החברה או הפירמידה עושה על כולם את הכסף ... פעם זה היה לקנות מקום בפירמידה ואחרי שזה הוצא מהחוק , דחפו "מוצר" בפנים ... שיהיה יעני פורץ דרך . ומשכנעים אותך למכור אותו ולקבל על כך תמלוגים .. ככל שתצרף יותר ככה תעשה יותר כסף ... הקיצר שוחטים אותך בכמה אלפי שקלים מוכרים לך לוקש ש ב -3 שנים תיהיה מיליונר... וגמרנו במקרה של הרבלייף... זה אותו דבר רק שהם גם אומרים תמכור את הסטוקים של המוצרים . שיווק רישתי חייבים להבין , שוטפים לאנשים את המוח שזה הדבר האמיתי... ואז יש כל מיני חפרנים שאומרים מצאתי את האור השתפרתי בזה ובהוא ואני עכשיו מנהיג ואני מדריך ואני עושה פריצות דרך ... והקיצר מזבל ת'מוח אבל כסף לא עושה ![]() וכן מדהים הקטע ש ב 25 גרם יש בערך 40 גרם של דברים אחרים ![]() ממש מדע מתקדם ... ששובר את חוקי הפיזיקה הבסיסית.. ![]()
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 01-08-08 בשעה 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
קודם כל אני מצטער על ההקפצה, אבל רק רציתי לתקן פה טעות גדולה של אי-הבנה. ![]() אם תשימו לב (לצערי האיכות של התמונה נמוכה מדי מכדי לשים לב) הערכים הרשומים הם עם כוכבית, ובכוכבית רשום שזה ערכים של מנה בצירוף עם 200 מ"ל חלב. הערכים של האבקה נטו למנה יחידה הם 9 גר' חלבון, 12.7 גר' פחמימות, 0.6 גר' שומנים. עכשיו זה יותר הגיוני? ![]() יום טוב לכולם |
![]() |
![]() |