|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תתחיל ממשקלים נמוכים ותעלה בהדרגה, אל תתן לאגו להשתלט עליך.
Mr big - אין קשר לגיל, זה לא שהוא יתחיל לעבוד עם 200 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עומס תמיד יש. ותזכור את המשפט הזה.
עיסוק בספורט מעלה באופן ניכר את הסיכוי להיפצע. ספורט זה דבר לא בריא!! בטווח הקצר, אבל יכול לשפר לך את היציבה, רמת החיים והבריאות הכללית לטווח הארוך. מה כל הרעיון של העבודה על הדד ליפט? א. עבודה בתנועות בסיסיות נפוצות מאוד ביום יום - כבר אמרו את זה פה. ב. ברגע שאתה עובד בתרגיל מורכב, יש תכונה בגוף שנקראת "תיאום בין מפרקים". הכוונה היא לתיאום עצבי, יכולת קורדינטיבית גבוהה יותר וגיוס יחידות מוטוריות רב יותר, שהרי בדד ליפט עובדים כמה מפרקים במקביל. לכן התרגיל הזה לא רק שהוא מומלץ אלא הוא מאוד הכרחי וכדאי!! שוב אני חוזר למשפט הראשון - כל דבר יש לו עומס, השאלה מה האיכות, מה המינון והעצימות. לשם השגת המטרות שלך - שזה קודם כל להיות קורדינטיבי ב-2 מפרקים בו זמנית - תתחיל את הביצוע בלי משקל בלבד. אתה תראה שברגע שתבין את הטכניקה - אתה גם תרגיש את השרירים עובדים בלי ששמת משקל. ועוד הערה קטנה לגבי חגורות. למה אומרים בתרגילים בחדר כושר "להכניס בטן בזמן הביצוע"? התשובה - פעולת הכנסת בטן מעלה את הלחץ התוך בטני ובכך מאפשרת עמידות ויציבות גדולה יותר של עמ"ש. למה אנשים משתמשים בחגורת בטן? כי החגורת בטן הפנימית שלהם, שרירים הבטן הרוחביים, או מה שאנו אוהבים לכנות "בטן תחתונה" חלשים ולא חזקים מספיק כדי להחזיק את עמוד השדרה ישר. לכן - בהתחלה עדיף באמת להשתמש בחגורה, במקביל לחזק את שרירים הבטן ובעיקר הרחב בטני ואחרי שהם חזקים אין לך צורך להשתמש בחגורה!! מקווה שהחכמת.
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() וינגייט רבתי,עד מתי? נערך לאחרונה על ידי alfi, 01-08-08 בשעה 21:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
באף תרגיל לא אומרים להכניס את הבטן, אומרים לעשות שריר בבטן. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פתחתי את האשכול בשביל שתעזרו לי ואני לא רואה את זה בא
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה דדליפט עם קצת משקל ותלמד את הטכניקה ואחרי שתדע את הטכניקה טוב אז תבצע עם יותר משקל גם אני בן 16 וגם אני עושה דד ליפטים וסקווטים ואם היה מקום במכון שלי לעשות power clean הייתי עושה, והנה אני פה חי ונושם ולא "מת" ובלי "גב שבור"....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלס המשפט הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() שיקו יש אפשרות ליצור איתך קשר במייל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() תראה אחי אתה צריך זוקפי גב חזקים מה שאומר שעם יש לך גב חזק וטוב ואתה עושה תתרגיל טוב עם תכניקה נכונה אן כול סיבה שתיפצע אבל עדיין זה תרגיל מורכב ומסוכן עם לא עושים אותו נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא סתם יצא למפתחי גוף שם של מנופחים חסרי מוח... לכו תדפקו לילד אחר את החיים.
ודרך אגב, אם יצאתי אדיוט בפורום הזה אני צריך להרגיש די טוב לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.a1gifts.co.uk/images/prodimages/SC7810L.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תומר אם אתה עוד כאן אני מרים לך אותו לוולה.
|
![]() |
![]() |