|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() כל הזמן אני שומע שאומרים שלקוטג יש את חלבון הקזאין ושהוא נספג באיטיות ככה שטוב לקחת אותו לפני שינה או במהלך היום
השאלה שלי האם יש הבדל בין עם אני יקח קוטג או גבינה לבנה? לשניהם ערכים זהים מבחינת החלבון אבל בקוטג יש יותר נתרן ופחות פחמימות מהגבינה לבנה האם אני יכול להחליף את הקוטג בגבינה הלבנה? והאם לגבינה הלבנה גם יש את חלבון הקזאין? תודה ויום טוב |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקוטג' יותר נקי..
תאכל מה שבא לך כל עוד זה נכנס לך בתפריט
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() אוקיי אבל לאחרונה שמעתי מאיזה אחד מהמכון כושר שלי שאומר שגבינה לבנה לא טובה בגלל שהיא מלאה במלח ורק חצי מהכמות באמת מתעכלת בגוף? לי זה נשמע קצת הזוי מה אתם אומרים עם אני אוכל גביעה גבינה שלם כל הערכים מתעכלים במלואם?
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אני אישית אוכל גבינה לבנה חצי אחוז לפני השינה אחלה דבר ויותר טעים מקוטג'.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() זה גם בדיוק מה שאני אוכל... אני מקווה שזה טוב כמאכל לפני שינה... ועם למשו יש עוד הצעות למאכלים שאפשר לקחת לפני שינה בעל חלבון איטי שירשום
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין ביניהם יותר "נקי".
גבינה לבנה מכילה יותר לקטוז, ז"א קצת יותר פחמימה, במספרים בודדים, לדעתי זה לא משמעותי, אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז. בהבדל של 2 גרם. בקוטג' יש קצת יותר חלבון, בהבדל של 2 גרם. בנתרן יש הבדל שבקוטג' 400 וגבינה לבנה 270. בקוטג' 0.5 אין תיסוף של סידן ובגבינה לבנה 0.5 יש תיסוף סידן- 100 בגבינה לבנה של תנבה ו-200 בסקי שטראוס. יש pros & cons לכל אחד. יש מי שטעים לו יותר גבינה לבנה ויש מי שקוטג'. גבינה לבנה גם רכה יותר ופחות גסה כי זה לא גרגרים אז אולי יותר קל לעיכול, שניהם טובים לפני שינה ומכילים קזאין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() אוקיי קיבלתי את התשובה שלי
תודה לכולם |
![]() |