ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-07-08, 15:07   #1
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי raiber צפה בהודעה
אחי הסיבה היחיידה שבגללה אני לא רוצה לעשות מאסה זה כי אני בקבוצת כדורסל,פוטבול ואתלטיקה..
ואם אני יעלה במשקל אז אני לא יהיה מהיר כמו עכשיו ואני לא יוכל לקפוץ גבוה כמו עכשיו... וגם לא נירא לי שאני ישאר באותו כושר גופני..
אני ממש רציני בקשר לקבוצות האלה כי לכל קבוצה יש מבחני קבלה וזה ממש קשה להכנס לקבוצה..
ככה שאני לא יכול פתאום להרוס את זה... אם כבר רק במאסת שריר.. אבל לא לעלות בשומן!
שטויות אל תפחד תעבוד חזק תאכל הרבה ונקי , אני עליתי ב10 קילו והורדתי את ה40 יארד שלי מ 5 ל4.8 ואני מקווה להגיע ל4.7 עד תחילת נובמבר .
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-08, 15:39   #2
raiber
חבר פעיל

הסמל האישי שלraiber

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deus ex machina צפה בהודעה
שטויות אל תפחד תעבוד חזק תאכל הרבה ונקי , אני עליתי ב10 קילו והורדתי את ה40 יארד שלי מ 5 ל4.8 ואני מקווה להגיע ל4.7 עד תחילת נובמבר .
אחי עכשיו אני בעונת פוטבול, בחורף אני יהיה בעונת כדורסל ואחרי זה אני יהיה בעונת האתלטיקה..
אז עכשיו זה עוד בסדר לעלות קצת משקל בעונת פוטבול.. אבל לכדורסל אני חייב להשאר על אחוז שומן נמוך בשביל לקפוץ גבוה..
אבל לעונת האתלטיקה אני חייב חייב(!!!!) להיות על אחוז נמוך בגלל שכל מאיה חשובה מאוד!!!
ישן 29-07-08, 15:44   #3
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי raiber צפה בהודעה
אחי עכשיו אני בעונת פוטבול, בחורף אני יהיה בעונת כדורסל ואחרי זה אני יהיה בעונת האתלטיקה..
אז עכשיו זה עוד בסדר לעלות קצת משקל בעונת פוטבול.. אבל לכדורסל אני חייב להשאר על אחוז שומן נמוך בשביל לקפוץ גבוה..
אבל לעונת האתלטיקה אני חייב חייב(!!!!) להיות על אחוז נמוך בגלל שכל מאיה חשובה מאוד!!!
שמע אני מכיר את התרבות ספורט בארצות הברית שמשחקים על פי עונות ויש לי כמה בני דודים זה גם ככה אצלם אבל עם לא תתמקד בספורט אחד יהיה לך קשה להיות בטופ.
אתה משחק בליגה של הימק"א שם ? בדרך כלל הרמה פחות גבוהה מבתי הספר .
בכל מקרה אין הרבה אנשים שיכולים להיות טובים בהכל , ואגב עם אתה אתלט שים זין על ההיקפים ושאר השטויות תבדוק רק כמה אתה חזק ומהיר .
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-08, 16:22   #4
raiber
חבר פעיל

הסמל האישי שלraiber

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deus ex machina צפה בהודעה
שמע אני מכיר את התרבות ספורט בארצות הברית שמשחקים על פי עונות ויש לי כמה בני דודים זה גם ככה אצלם אבל עם לא תתמקד בספורט אחד יהיה לך קשה להיות בטופ.
אתה משחק בליגה של הימק"א שם ? בדרך כלל הרמה פחות גבוהה מבתי הספר .
בכל מקרה אין הרבה אנשים שיכולים להיות טובים בהכל , ואגב עם אתה אתלט שים זין על ההיקפים ושאר השטויות תבדוק רק כמה אתה חזק ומהיר .
בעקרון מה שאני יותר מתמקד ואוהב זה כדורסל.. אבל כל מה שאני עושה(אתלטיקה ופוטבול) זה בשביל להשתפר בכדורסל.. הפוטבול בשביל הכוח והאגרסיביות והאתלטיקה בשביל מהירות וסיבולת..
ואני כבר כתבתי פה שהאימונים שלי בחדר כושר הם ממש ממש שונים מהאימונים של הבאדיבילדינג..
אני חושב שאם אתה תראה את האימונים שלי בחדר כושר אתה תיהיה דיי מופתע.. חחח
אני בליגה של IHSA( ליגה של יליינויס) הליגה ממש ממש טובה אחי, באמת ליגה קשה מאוד!
ובמיוחד כשאתה מגיע לתחרויות של הSTATE זה כבר ליגה אחרת