|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אהלן וברוך הבא לפורום.
דבר ראשון, איך אפשר לשרוף קלוריות על אופנוע גם אם זה אופנוע שטח? ![]() ולעניין שלנו. אל תמהר להגיע למסקנה שאתה תלך למכון כושר 5 ימים בשבוע, זה תלוי בתוכנית שלך, ובתור התחלה יהיה טוב אם תלך 3 פעמים בשבוע ותעבוד על כל הגוף בכל אימון. תריץ חיפוש כאן בפורום על Full Body או FBW (את זה אני לא בטוח שזה ימצא, אבל תנסה) ותמצא דיי הרבה אשכולות עם תוכניות אימונים של Full Body Workout שתוכל לקבל מושג. דבר נוסף, תכנס לאתר הראשי ותחפש מאמר שנקרא "המדריך המלא לעליה במסה". הוא נוגע בכל מה שקשור לעליה במסת השריר, במיוחד במה שנוגע לתזונה. יש שם הרבה דברים חשובים שאתה צריך לדעת. אם יהיו לך אחרי הקריאה שאלות ממוקדות יותר, אז תשאל כאן. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובה,אקרא את החומר מחר כי זו לא בדיוק השעות שאני הכי מפנים דברים
![]() בקשר לשריפת קלוריות,אם זה היה כול כך פשוט כול אחד כבר היה אלוף,זה הרבה יותר,כאשר מטים את האופנוע או מכוונים אותו משתמשים בכול שרירי הגוף,שעתיים רכיבה משאירות אותי גמורות. השאלה העיקרית שלי שלא קיבלתי מענה עליה,זה עם אימון אינטנסיבי,תוך כמה זמן יהיו תוצאות ברורות? כמובן שאי אפשר לנחש אבל כמו שאומרים באנגלית תחום ה ball park,בערך.. אגב נראה לי הייתה אי הבנה קטנה,אחרי שקראתי את המאמר,אני רוצה להפוך את המסה הנוכחית לשרירים ולא לעלות עוד מסה,יותר בכיוון של שריפת שומן ופיתוח השרירים. ובנוסף מה אומרת התוצאה הגובה של החלבון בבדיקת דם. אני מצטער שאני מעמיס עם השאלות. |
![]() |
![]() |