|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זה פצצת תאורה... נכון זה פצצת תאורה בצבע כתום שעומדת באוויר שעה ורבע ולא נכבית איך עליתם על זה? מה אתם מזיינים ת'שכל... אני לא אומר שזה חייזרים או משהו אבל פצצת תאורההה זה לא, ותפסיקו לחשוב שזה שבמסגרת התפקיד שלכם בצה''ל יריתם כמה פצצות תאורה אתם יכולים להגיד בוודאות שמה שזה היה היה פצצת תאורה, זה היה משהו אני לא פוסל שום דבר אבל זה לא היה פצצת תאורה
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קונספירציה טובה
היא קונספירציה שהיא אפשר להוכיח אותה ! אני מאמין בעמקי נשמתי (אם יש כזאת) שאכן קימים חוצונים אבל במקרה הזה אין שום קשר אליהם ... זה מוציא שם רע לקונספירציה, כי היכולת להוכיח שהיא שקרית גבוהה מאד ואנשים סתם קופצים , חייזרים חייזרים .
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מוזמן לחפש בגוגל את ההבדל בניהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אתם מדברים פה על איראן וארה"ב כאילו מישהו יגע בישראל וארה"ב תירד עליו עם פצצת הירושימה,
העובדה היא שארה"ב לא זורקת זין, היא כול כך לא זורקת זין שבמלחמת אפגניסטן הcia אימן את אוסמה בן לאדן להילחם ברוסים, כן אותו בחור שהכניס מטוסים בתוך שתי בניינים באמצע ניו יורק, למרות שזה גם בספק, אתם מדברים על אותה אמריקה שכשבא אליה ספינה עם 2000 יהודים שבורחים מגרמניה הנאצית וממחנות ההשמדה ארה"ב לא קיבלה אותם והחזירה אותם ישר לאושוויץ.. די להסתמך על ארה"ב, לפחות הערבים נלחמים בשביל דת ואלה נלחמים בשביל לנסות טילים חדשים ולסחוט קצת כסף ממכירת נשק לאויב.. היי.. אבל שאלוהים יברך את אמריקה.. לא יודע מה הייתי עושה בלי ואן דם וארנולד..
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ויש לי שני סרטים דוקומנטריים במחשב על משפחת בוש, על משפחת בן לאדאן, ועל החברות בין שני המשפחות ! בוש זה שהכניס מטוסים בבנינים, על זה בכלל אין ויכוח, למי שלא יודע בוש וסדאם חוסיין - כמעט חברים לשעבר ... על המשפחה של בן לדאן אני בכלל לא מדבר, יש להם עסק פרטי והם העבירו למשפחת בוש ב 30 שנה האוחרונות סכומים מטורפים, מדובר בעשרות או מאות מליונים, לא זוכר כבר ! אם מישהו רוצה את השמות של הסרטים הדוקומנטריים האלה, אני ירשום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]() ציטוט:
אם אני לא טועה כל הנושא הזה מסווג נכון ? וקראתי באיזה מקום שישנם פצצות תאורה שהן בלתי נראות רק בעלי ציוד ראיה מסויים הם יכולים להעזר בפצצות הללו ולפגוע באוייב בלי שישים לב
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() כול מי שרוצה לדעת מי זה גורג' בוש, מי זה בן לאדן, מה זה טרור, ומה קרה ב 11 בספטמבר "באמת"
תראו את שני הסרטים : zetgeist fahrenheit 9 11 תחפשו בגוגל וידיאו או ביוטיוב, יש את הסרטים המלאים, לסרט הראשון יש תרגום לעיברית ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() http://www.google.co.il/search?hl=iw...cr%3DcountryIL
זה הפרנהייט וזה רוח הזמן (חצי חלק הראשון של הסרט הוא נושא אחר, באמצא הסרט מתחיל הנושא על 11 בספטמבר וטרור) http://www.radicali.co.il/index.php?...id=42&Itemid=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא פצצות תאורה ,מי שפעם ירה יודע איך זה ניראה ,כי הם כבות לאחר חצי דקה-דקה.ככה שזה לא רלוונטי.
מטוס זה הגיוני יותר ,השביל של העשן מגיע מהמנועים,מה"אש" כיביכול ,המטוס לא יכול להשאר במקום מוחלט אז הוא עולה מעט יורד מעט ונוצר שביל העשן . עוד דבר אנחנו עד מחר יכולים לנחש מה זה ולא נידע עד יום מותינו חעחעחעח
הרצון הוא הכוח למחשבה ,המחשבה היא הכוח. נערך לאחרונה על ידי AB6Killer, 28-07-08 בשעה 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם המקרה שהיה בפוניקס מערך של אורות שצף באוויר בשורה גאומטרית במשך 45 דקות. הייתה גם תביעת ענק ע"י בן אדם שתבע את ממשלת ארה"ב בהסתרת מידע והוא חשף המון המון מסמכים על חייזרים, 75% היה מסומן במרקר שחור אז אי אפשר היה לראות. הם קיימים והם בינינו. כשהייתי גר עם אימא שלי הייתי מסתכל את התכנית האלו בערוץ דיסקוברי וסיינס דיסקוברי. מאוד מעניין ומאוד חשוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי מושג האמת, העולם באמת קטן מאוד. אני לא מאמין שזה קונספיריצה, בנתיים לפחות לא. אתה טוען שארה"ב תקפה את הבניינים שלה כדי להכנס לעירק ואפגניסטן ולקחת את הנפט? זה אפשרי, מאוד מאוד, שים לב שארה"ב מתחילה להתחבר עם ערב הסעודית(איפה שקאטר), לא סתם. טוב תשמע, לכל אחד גרסאות משלו, אם אתה רוצה קצת חומר לקריאה יש את האתר הכי גדול(ורשמי) בעולם של קונספיריצת ניין אלבן(9/11) www.911truth.org סתם לידע כללי 1/3 מכל האמריקנים מאמינים שהייתה קונספיריצה. מה כן, יש תנועות(רובן מוסלמיות) שהיהודים בצעו את המזימה, בלתי אפשרי כי 1/5 מכל הנפגעים באירועי 9/11 היו יהודים. כל זה מאוד מאוד מעניין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני יגיד לך מה יותר מעניין .. מעניין אותי הנקודה הצהובה הזאת שתקוע לי 50 דקות מול העיניים בשמיים כאילו אלוהים לוקח שאכטה מהאטמוספרה ..
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר אתה אומר שאני חי בסרט ואתה מאמין לבולשיט הזה?
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בבברק? אם כבר ביבי ואולמרט גרועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
אני עוד זוכר שיצאתי מהאוטו ואמרתי לאמא שלי מזה הדבר הזה בשמיים,.לכו תדעו חח. ![]()
![]() |