|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה קשור...? אתה חושב שאני מכיר אותו ? או יודע משהו על המנהלים פה ? אני מכבד אותו כמנהל וזה שהוא היחיד שעונה פה תשובות עינייניות. מאה פעמים הוא אומר לכל מי שכתב פה , זה עניין של גיל , וגיל אינו כאן , אין טעם להציף את כל הפורום עם שרשירים על הנושא כי גיל לא כאן ... משמע , אם זה שאמור לתת לך תשובה לא כאן מה הטעם לדון בכך? אבל מה קורה בפועל , יש חבורה של ילדים שכנראה לא מבינים עניין, ואין להם הרבה מנת משכל והם מציפים את הפורום שוב ושוב בתקיפות אישיות כאילו חייבים להם משהו. פותחים מאה שרשירים של ילדים מפגרים כאילו זה היה הפורום של גן חובה. כולם נכנסים "חחחחחחחחח הרגת אותי" כמו חבורה של ילדים מפגרים .... במקום להתייחס לעניין בצורה רצינית ועיניינית ... איך אתה מצפה שבכלל ההנהלה תתיחס אליכם כאשר אתם כותבים כמו חוליערות.... אני במקום ההנהלה פשוט מעיף אתכם לקיבינימט בלי לספור פה אף אחד... אתה חושב שיש פה התחנפות? אתה טועה ידידי... יש פה הסתכלות מהצד ... מה שברור מאליו שאתה לא מסוגל לעשות כי אתה ילד הפורום הזה הוא הוא סה"כ המקום שממנו אני שואב מידע על התחום על טכניקות על תזונה וכו' . אני רק רואה את כל הילדים פה נופלים על ההנהלה כאילו חייבים להם משהו , אני במקום ההנהלה הייתי עושה לכולם באן לך ולכולם ומשאיר אנשים שעונים בצורה עיניינית ולא כאלה שפותחים ת'פה שלהם כאילו הם עם מינימום תואר שני בתעשייה וניהול, חושבים מה צודק ומה לא , ומי חייב להם מה מי ולמה כמה ... חבל לראות שיש אנשים כמוך בפורום הזה בין יתר הילדים פה ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 26-07-08 בשעה 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוי אוי אוי, מעירים לי על הניהול אוי אוי, עם הוא היה באמת בוגר הוא לא היה מתייחס לכל ה"עליהום" שבצדק עושים עליו... חלאס כבר זה נהיה בשלה איך שהוא מנהל ת'פורום.. פה זה דיבורים כלליי, משמע מותר לדבר על מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה. עם האנשים שגיל הפנה לפורום מתלוננים שזה פורום של ילדים וכל מה שמעניין אותם זה תזונה תוספים ואימונים, אז למה הם נכנסים ל"דיבורים כללי"? שהרי שמה מותר לדבר על מה שאתה רוצה בלי חשבון ובלי שמונה ההודעות עולה, ידוע שיהיה שם הודעות לא קשורות וקצת ילדותיות, הוא פשוט צריך לשחרר לחץ יאללה נמאס כל פוסט שפותחים בדיבורים כללי ננעל בלי סיבה מוצדקת, מה הוא מצפה שנפתח פה "תרגמתי חקר חדש על רמת החלבון בזמן השינה בגוף ועל פירוק השריר". לא יקרה!! אז או ששישחרר קצת ויפסיק לנעול כל פוסט שני או שיתן באן קיבינימט לכל הפורום המזדיין הזה.. נמאס להיות פה כבר עם כל הנעילות האלה. חוץ מזה מה אתה מתלהב שאתה בן 20 + ? אני בן 18 וחצי ואני יכול לגדל אותך...
. נערך לאחרונה על ידי Danielllo, 27-07-08 בשעה 23:24. |
|
![]() |
![]() |