|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() לא בדיוק מודים, משחקים שהם "יעני" המשך .. , והמשחקים לא מקוריים או משהו .. אי אפשר לקרוא לזה גם מודים .. הכול אחר, כולל מפות, אוייבים,גרפיקה משופרת וכו', כול השלבים חדשים.. ועוד !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אתם סתם מתלהבים מהמשחק כל כך.. ככה זה בהתחלה, המשחק נחמד.. חסרים הרבה דברים משאר הגירסאות הקודמות של המשחק..
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() [quote=gil-Nissim;592551]נחמד נחמד, לא רע בכלל.. אומנם הכרטיס שיש לך היה פעם אחד החזקים, אבל היום כבר יצאו כרטיסים שלא רואים אותו
![]() זיכרון 2 gb רגיל ? יעני ddr2.. ה-gta מופעל בסוני על 256 ddr 3 שזה זיכרון חייתי..אחד כזה עולה במחיר של 3 זכרונות.. אז אני לא יודע לגבי הזיכרון, אולי תצטרך עוד קצת למרות שאני לא מאמין בכלל שתצטרך.. בכל מקרה אחלה מפרט, כמה הוא עלה לך ? בזמנו עלה לי 5300 - כן הכרטיס שווה רצח ... הזיכרון DDR 2 אבל אני לא אצטרך זיכרון אחר ![]() כן יש כרטיסים היום שלא סופרים אותו ... אבל הוא טוב לי אחי לא צריך מעבר לזה תאמין לי ![]()
![]() |
#25 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() אני תקוע עם 6200 128 מ"ב חחחחחחחחחחחחחחחח, ואתם בוכים פה על כרטיסים כמו 8500 GT
![]() בקרוב זורקים אותו .. את כול המחשב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=mortex;592557]
ציטוט:
![]() Logoutזה ארוךךךךך.. טוב אין מכון כושר נתחיל בזה! אין:אופניים,בקושי יש 2 חנויות בגדים, ורוב הבגדים שם מעפנים. אין חנות קעקוים, אי אפשר לשפר את המכוניות כמו בקודם,שוב פעם אין אפשרות לצבוע את הרכב לצבע הרצוי. אין מטוסים במשחק. אין צבא! אין טרקטורונים אי אפשר לקנות קסדות,שרשראות,צמידים,משקפיים.. אי אפשר להיסתפר, או להוריד חולצה וכו'. אין אופנועים למשטרה, יש רק רכב של הימ"מ,מסוק..אמר ומכונית רגילה.. אה וfby אחד.. הנהיגה שופרה מאוד, אבל עדין זה לא מספיק.. וחסרים עוד דברים שלא עולים לי לראש.
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() [quote=gil-Nissim;592565]
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=goldBEN;592569] אז אתה סתם מתלהב. האמר בקושי זהה.. חוץ מזה שהאפשר להעיף איתה רכבים, היא שווה לתחת.
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() הכי מצחיק זה שעברתי חצי משחק (CRYSIS) על המחשב שלי
![]() אתם לא יכולים לתאר אפילו מה הרגשתי :):):):), בסוף התיישתי חחחחח P4 3.0 GHZ 768 MB RAM 6200 128 MB ועכשיו יש לי BIOSHOCK מותקן על המחשב..... זה בכלל סיפור עצוב למרות שקריסיס אמור להיות חזק יותר גרפית, ביאושוק עושה לי יותר בעיות על גרפיקה חלשה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח.. המחשב שלך קיצר מעפן.. תאמין לי, אין כמו הסוני,ואקס בוקס.. לא צריך לדאוג מבחינת המשחקים לכלום.. רק המחירים כוס אמא שלהם.. כל משחק 400 שקל אחי זה קריעת תחת !
![]() |
#33 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() [quote=gil-Nissim;592571]
ציטוט:
אני מרגיש כמו טנק כשאני עליו
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח... עזוב אותך, צריך טנק! ולא אמר.. תכלס הם יכלו להוסיף עוד דברים יפים למשחק, חבל!
שמעתי שלאקס בוקס יש אפשרות להתקין מוד על המשחק, שמשנה לך את הרכבים והכול, זה צריך להיות חזק!
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() אשקרה באסה לקנות מחשב, אתה קונה מחשב חזק (חזק לאותו יום שאתה קונה) כולך שמח ומבסוט שקניתי את הכי טוב בשוק (ופתאום אחרי שבוע) המחשב שלך כבר ישן, יצא מעבד 8 ליבות, כרטיס מסך כפול, משוכפל, מרובע, toshiba, גרוזיני.. מה לא !
כמה אפשר ? שיוציאו כבר מחשב נורמאלי, מחשב שיהיה שנתיים רצוף - מחשב חזק, נמאס.. ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח.. תכלס.. בגלל זה הפעם הלכתי על הסוני.. אמרתי לעצמך נקרע קצת תכיס, אבל לפחות נהנה מהמשחקים כמה שיותר.. מה שכן, יש משחקים שקיימים למחשב, ומבאס לקנות אותם לסוני כשיש אותם בחינם!
נכון לעכשיו, רציתי ללכת על דרגון בול זי החדש, משחק פצצתי! ועל מטאל גי סלויד 4 שהוא לקח את ה-gta.. אבל המחירים שלהם אחחחח פשוט לבכות!
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אבל יש לי ps3 כבר.. בכל מקרה, האקבס בוקס כבר לא עומד עם הסוני כמעט.. סוני פשוט הפציצה אותם
![]() אבל, באמת עדיף לקנות אקס בוקס ולהנות בחינם! בא לי לקנות אקס בוקס רק בישביל זה ![]()
![]() |
#39 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
:):):):) מכיר ת'תחושה בגלל זה הנמכתי ציפיות כל עוד הכרטיס מסך שלי מריץ על הרזלוציה הרצויה ללא lags את המשחק .... על הזין שלי כרטיסים אחרים
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זכרונות בסדר, כל עוד זה לא לאוברקלוק אפשר לקנות משהו פשוט אבל לא ג'נריים בשביל לא לקבל זכרונות דפוקים (שעושים טעויות וחרטא כזה), 2 ג'יגה זה לא כ"כ הרבה בימים אלו במיוחד אם אתה עובד עם ויסטה לגבי המעבד.. אין לי מושג מה זה q6600 גירסה אקסטרים, מה זה האקסטרים הזה? ממתי יש אקסטרים ל-6600? קוואד זה כ"כ בזבוז של כסף עכשיו אם אין לך שימוש בארבעה ליבות כמו בתוכנות גרפיות וכו' עדיף לקנות c2d במהירות של 3.0 שזה הנפוץ כרגע כשהוא במחיר סביר שמציג יותר ביצועים מאשר הקוואד (אלא אם עשית אוברקלוק ל-3 שאז זה אחלה) מחשב נחמד, המחשב שלי חרא, המחשב של אחי בינוני 8600gt, 2gb ram, 2.1ghz c2d מריץ משחקים על בינוני, לא מתיימר להיות גיימר אבל אני נהנה ממשחק פה ושם לעיתים רחוקות ככה שאת האופצייה להריץ יש לי
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |