|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() להיות חלק בבית שחי....לא ממש מתאים לגבר!
שלא תבין אותי לא נכון..אני בעד גוף אסתטי נטול שערות לדוגמא...בגב להוריד ובחזה ובפרונט אני בעצמי מדלדל לפעמים בבית שחי...בזין וברגליים להעיף את השיערות מהתחת זאת בעיה רצינית...הרבה יותר מבית שחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח וואלה אני חלק בגוף רק בבית שחי יש לי שיח אז זה ביעס אותי נשאר לי עוד כמה טיפולים בלייזר וזה ידלל את זה וזה יהיה סבבה ובתחת לא מפריע לי ותאמת גם לא למי שאני איתה ההפך למרות שיש לי טיפה
בואנה אני מדבר כמו מתחנגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא..
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מודע לזה שאני בת, כן? :s
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תוריד כמו גדול מהבית שחי ומהביצים ותהנה מזה אחי!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציניות.
זה כמו ציוניות רק עם כמה אותיות חסרות. זה כמו סיניות רק בלי עיניים מלוכנסות. זה כמו תויניץ רק בהפוך.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()