|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() לצערנו המציאות היא כזו , שמתי שכל זה יתפוצץ שוב יהיו המון קורבנות לכל הצדדים אחי ...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין ערבים אין פיגועים אין שמאלנים
ולכו קיבנימט כל המתייפייפים פה... יש להם 22 מדינות שילכו לשם אם כל-כך קשה להם.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני לא ילד, ואכלתי כמוך לארוחת בוקר.
דבר שני, לא הכללתי. ציינתי עובדה, אין ערבים - אין פיגועים, אין שמאלנים. יצא לי להכיר כמה ערבים טובים. בעבודות בנייה וגינון, כל שניה הציעו לי מים וכלים שונים. אבל מה לעשות, אם המחיר של הפסקת הטרור זה גירוש הערבים מהמדינה, אז המחיר שווה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אמר שתגרש אותם מהמדינה יהיה טוב? קודם כל - הרבה מהכלכלה של מדינת ישראל תצנח למטה, יקח לישראל כמה שנים להתגבר על זה(אתה יודע כמה אנשי עסקים ועסקים יש במדינה? של ערבים ובכלל), העולם לא יעבור לך על זה בשקט(מה לעשות שאנחנו צריכים להקשיב לעולם, אם זה היה תלוי בי מזמן לא היינו מקשיבים לו אבל לצערי זה לא תלוי בי ובך) מי אמר שיפסק הטרור? הטרור העיקרי בא מהפלסטינים שבעזה ולא מהערבים שחיים איתך. ולציין עובדות זה לא עוזר לנו בכלום וחבל שאתה לא מבין את זה, אז יופי אין ערבים - אין ימנים נכון? מי אמר שלא יהיו בעיות אחרות? כמו אשכנזים ומזרחים שאני בטוח שאם לא היו ערבים מזמן הייתה פה שנאה חמה בין האשכנזים למזרחים. אתה חושב שכל הבעיות בעולם היו נפתרות? תחשוב שוב. בקיצור זה שאתה מדבר באוויר זה הכל טוב ויפה אבל מה לעשות שאין לך טיפת שכל, ודבר אחרון אתה ילד אם אתה חושב ככה וזה לא קשור לגיל ואכלתי אנשים כמוך בכל זמן ובכל מקום. וזה ועוד איך הכללה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון, מן הסתם שהתכוונתי גם(בעיקר) לפלסטינים הגרים בעזה. בנוגע לעניין הכלכלי, באמת שאין לי מושג, ולמען האמת - אני חושב שגם לך אין מושג. אתה בטוח שאם לא היו ערבים אז היו עימותים בין מזרחים לאשכנזים? איפה אתה חי? לפני 40-50 שנה? תעשה לי טובה, קיפוח ואפליית המזרחים כבר נגמרה לפני עשורים. ומי דיבר בכלל על בעיות העולם? אני לא יודע מה אתה רוצה... המשוואה פשוט, ערבים = פיגועים. ציטוט:
היהודים לא עשו פיגועים בגרמניה, ואת הנסיון להשמדת היהודים תזקוף לזכותו של הדיקטטור המטורף שהצליח לגרור אחריו עם שלם. הכי מצחיקות אותי ההשוואות בין השואה, לבין סילוק הערבים.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטח שיש לי מושג כי אני מבין בזה יותר ממך אז אתה יכול סלמוך עליי בעניין הזה אוקיי? כן, היו עימותים וככה אני חושב - היום כמעט ואין וזה נכון ונעזוב את זה כרגע. בעיות בעולם, בעיות בישראל - מה זה משנה? אתה אמרת בעצמך גירוש ערבים מהמדינה , לא ידעתי שעזה היא חלק מהמדינה שלך. (ולא אני לא אמור להבין מזה שזה הפלסטינים שגרים בעזה) והמשוואות שלך שוות לתחת בנאדם, יכולת פשוט לומר ערבים קיצוניים(יותר נכון מוסלמים קיצוניים). בוא ותראה לי פעם אחת שערבי נוצרי עשה פיגוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מה אתה מזיין ת'שכל? רוב הערבים שחיים איתנו הם חארות הם אונסים את היהודיות ברחוב ומטרידים אותם הם מביאים מכות ליהודים והם לא נותנים לחיות בשקט, יתרה מזאת נסה להכנס בטעות לאיזה כפר של ערבים נראה כמה "אהבה" תקבל מהם.. סתם תעשה ניסוי, לא יעזור כלום כל הערבים במדינה לא רוצים אותנו פה ושום דבר לא יעזור לך תפסיק לדבר כמו ילד בן 5, העולם לא ורוד זה שחור ולבן או אנחנו או הם וחבל על הזמן.
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני חוזר להודעה שלי מלמעלה , כמו ב 1118 וכל המאתיים שנה שאחרי .... מסעות הצלב מעולם לא נגמרו הם רק עברו גלובלזיציה ולא ממוקומות רק בירושלים ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר יותר על הדור הצעיר והאלים(שאפשר לומר דיי גרים בזבל ומקבלים חינוך גרוע), והם המיעוט של המיעוט בתוך הערבים הישראלים וחבל שאתה לא יודע את זה דניאלו... למה חסרים אנסים יהודים ורוצחים? תעשה לי טובה. ושוב אני אומר - הרבה, והרבה זה מהחינוך מהבית, איך שיחנכו אותך ככה תהיה וככה תגדל. (זאת הסיבה שהפלסטינים בעזה לא מתקדמים לשום מקום כי כל פעם מטיפים להם על כמה אנחנו חרא וכמה שלקחנו להם ת'מדינה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() זה הכל בגללנו, הציונים! אנחנו בעצם אשמים שהם אונסים, גונבים ורוצחים... אנחנו בעצם לא נותנים להם את הסיכוי להצליח בחיים ![]() כנ"ל הפלסטינים! אילולי ישראל, רצועת עזה כבר הייתה הופכת לחממת הייטק ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם לא יהיה יהודים לא יהיו בעיות. אז מה הפתרון זה להכליל עם שלם כטרוריסטים ופשוט למחוק עם שלם? לא
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד, מילים כדורבנות.
![]() |