|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק להיתנשא יא זבל קקה שמוק מסריח תתחיל לישמור על הפה שלך נו אז מה שלא הייתי בתחרות אני חייב לך משו? אני פה כי אני אוהב להיתאמן במכון ולא כי אני אוהב ליראות אנשים שריריים וזה לא אמור לעניין אותך אם אני יהייה בתחרות או לא אז שב בצד כי כבר יצאתה מכל החורים
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
דיויד הכנסת בו חזק אחי כל הכבוד גבר הארדקור תפסיק לשחק אותה אחד שנותן תחיים שלו לספורט יבן **** מוצץ אמאשך ****** אוכלת בתחת יאפססססססססס לך תקע טושים ימסכן אתה על הזין שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() כל הכבוד אחי כמו שצריך, השחצן האפס הזה יצא לי מכל החורים, בהתחלה החזקתי ממך אבל ככל שאני רואה יותר הודעות שלך אני שונא אותך יותר ויותר. יש לי הרבה מה להגיד לך אבל אני יעצור פה כי אני רוצה להישאר פה ולא בראש שלי לקבל באן. ועכשיו אל תגיב ותתנהג כאילו לא ראית את ההודעות שלנו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
דויד ,עוד הודעה אחת כזאתי ואתה טס מהפורום הארדקור אומנם קצת בעייתי ,אבל הוא עושה את זה בתוך גבולות חוקי הפורום ,להבדיל ממך ...
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אומנם מוסיף לפורום מבחינת ידע, אבל באמת שמחריב את הרמה התרבותית פה..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כל עוד הוא מציית לחוקים של הפורום אין לי בדיוק מה לעשות איתו ...
![]() |
![]() |
#8 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
רק אם מישהו מקלל מעירים לו? אז אני יכול להתנהג בצורה מגעילה וביקורתית אבל כל עוד אני לא משתמש במילה "בן ****" זה בסדר? אנשים צריכים לשמור על רמה של מוסריות זה לא יזיק. זאת דעתי ארבל תתייחס לזה איך שאתה רוצה. |
|
![]() |
![]() |