|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צהריים טובים לכולם!
רציתי לשאול פה האם למישהו יש התנסות כלשהי בדבר , אני חייל משוחרר כבר חצי שנה , יש לציין כי פוטרתי לפני כ 3 חודשים מהעבודה האחרונה שלי שבה עבדתי במשך 5 חודשים , איך מתבצע כל השלב של חתימת אבטלה וקבלה של דמי אבטלה בלשכה , ותעשו טובה חבר'ה אל תפנו אותי לאתר של ביטוח לאומי כי קראתי את כל הבירוקרטיה שלהם וקיצר אני רוצה לשמוע תכלס אם למישהו יש או היה ניסיון איתם בעניין! תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי מגיע לך בכלל אם אני לא טועה אתה צריך לעבוד 6 חודשים ברציפות לפחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא הולך לעבוד??
![]() |
#4 |
|
![]() זה לא הקטע שאני לא הולך לעבוד , וואלה יש לי איזושהיא בעיה עם מקום העבודה הקודם שבוא נגיד ככה השאירו לי "קלון" במחשבי כוח האדם שלהם קיצר סיפור ארוך ואני כרגע מחפש עבודה ואתה יודע או שלא...שוואלה לא כל הנוצץ זהב , קיצר חבר יקר אני לא חייב לך דין וחשבון מדוע ולמה אם יש לך תשובה לעניין תענה.
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אין בעיה אחי פשוט זה היה נראה כאילו אתה בא בקטע של זלזול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה לא צברת זכרות לדמי אבטלה חבר יקר
התנאים הם לעבוד במשך שישה חודשים רצופים, ולהיות חתום בשירות התעסוקה - כל פעם שתסרב לקבל עבודה שלא בגלל מגבלה פיזית, תקבל "עונש" של 40 יום שבהם תישלל הזכאות שלך שוב לדמי אבטלה. במצבך זה כמעט בלתי אפשרי. מבין את כאבך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גבר אל תיכנס לאתר של ביטוח לאומי, תתקשר אליהם. שם יביאו לך את התשובה הכי טובה. אל תסמך על תשובות של אנשים מהפורום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אל תלך ואל תתקשר אליהם זה הגוף הכי מסורבל בעולם
אני מחכה לתשלום על ימי מילואים כבר חודשיים
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() וואלה נראה לי באמת עדיף שאני ימשיך בחיפושי אחר עבודה מאשר לעבור את כל הבירוקרטיה המסריחה של המדינה הזאת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חייב לעבוד 6 חודשים לפני קבלת דמי אבטלה, חוק מעצבן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() הם והחוק שלהם יכולים להיכנס לי...וואלה בעזרת השם לצבור קצת כסף לאחר עבודה של שנה ולעוף מהמדינה הזאת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() ד"ר תגיד לי אחי מה המסנג'קר שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בניגוד למרבית החוקים במדינה זה חוק טוב, יותר מדי פרזיטים יש לנו במדינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אגב, זה כבר לא נקרא לחתום בלשכה, אלא זה טביעת אצבע אופטית :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() לעוף מהמדינה נשמע טוב...
תגיד לי אחי..יש תוכניות כבר או משהו ? הייתי שמח לשמוע קצת מה בתיכנונים שלך...(בתור אחד שהרעיון של לעזוב את המדינה נשמע טוב ) |
![]() |
![]() |