|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נלך על הדבר הכי מקובל והכי פשוט:
אין כמעת מתאמן חובבן ואפילו באדיבילדרים הכי מובילים בעולם ב חיטוב/מאסה שאוכל פחות מ 200 גרם עוף בארוחת העוף שלו. 200 גרם עוף זה בערך 50 גרם חלבון ולרוב אוכלים הרבה יותר מזה. אז אם זה לא היה טוב/לא נספג/הופך לשומן/וואטאבר, מזמן לא היינו רואים את זה בתפריטים שלנו או בתפריטים של האנשים הכי טובים בתחום. עובדה זו משאירה מאחור את כל המחקרים והכתבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 194
גיל:: 23
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() אוקיי אז כדי לענות על השאלה שלך ולהתחמק מריבים אני ימליץ על 20-30 ג"ר חלבון ל 6 ארוחות קטנות ביום
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכמעט זה עם ט ![]() סתם התחשק לי להגיב... |
|
![]() |
![]() |