|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תפריט לכן צריכה עזרה:s
אני לא יכולה חלב כי רגישה ללקטוז, ומיצים גורמים לכאבי בטן וגם לא אוהבת.. עשיתי לפני פעילות אנאירובית ולא היו תוצאות עליית משקל אבל כן עליית משקלים במכשירים, נגמר המנוי ולא שווה לי לחדש. למה שלא ארצה לעלות בשומן? אי אפשר שלא לעלות בשומן. וכבחורה חסר לי, ולצורך הבריאות וגם המראה צריכה, שטוחה לגמרי. ולעלות בשריר עבורי מאוד קשה וגם אז רק אחרי הרבה עבודה לאורך זמן וזה יכול להתבטא במעט ק"ג.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תרכיבי לעצמך תפריט עם מאזן קלורי חיובי. יש לך אחלה מחשבוני תזונה כמו אולימפוס וגולינגו. ואם את ממש רוצה לעלות בשומן אז את יכולה לשלב בתפריט מאכלים כמו גחנון עם עגבנייה מגורדת/בורקסים/מלווחים וכדומה. אם את רוצה מאכלים בריאים אז יש כל מיני מתכונים מצויינים לפסטה. אם את לא מוצאת ברשת אני יכול לרשום מתכון שאבא שלי לימד אותי. יש גם קורנפלקסים כמו פיטנס שיש בהם הרבה פחמימות ויחסית מעט סוכר. תפוחי אדמה אפויים, ואורז עם תיבוליות.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם את רוצה לעלות תעשי את זה בדרך בריאה, יש הרבה מאכלים עתרי קלוריות (ושומן) בריאים: פיצוחים (לא קלויים ולא ממולחים) שמן זית, טחינה,חלווה, חטיפי גרנולה למניהם וכו... כדאי לך להרכיב תפריט כדי לדעת בדיוק כמה קל את מכניסה מעל ההוצאה היומית ולשלוט (ככל האפשר) בקצב העלייה במשקל.
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
|
![]() |
![]() |