|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין!!! אין מקיף!!!
האוטו הזה שווה מחירון 20 ומשהו והטורבו וגאנטים וכל מה שמסביב שווה 30 אלף לפחות רק השיפורים! אני לא מאמין איזה באסהה =[
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וווווואייי איזה באסהההההההה
![]() בונא אני מצטער בשבילך איזה חראות יש מסתובבים בחוץ. אין מה לעשות בעניין???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חברים מנסים לברר.. אחי מחפש ומחכה במחסום ערבי
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() אם אני אגיד שגנבו לי 3 מכוניות זה ישפר לך את ההרגשה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מקווה שיתפסו את החרא הזה. מגיע לו כזה עונש!!!
ובעיקר שתקבל שוב את הרכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() סך הכול אנשים מסקנים שמצאו לאצמם דרך להיתפרנס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא אשתו והילד נסעו לביקור אצל ההורים של אשתו(לישון). בבוקר הוא קם אין אוטו. בבוקר התקשרו לבית שלו שזה איפה שאני גר קצת לידי ואמא שלי בדיוק שטפה שם, אז היא ענתה וזה היה ערבי, שטען שיש לו את האוטו והוא מבקש 8,000 ש"ח ושערבי ישראלי יביא את הכסף... אח שלי לא לקח סיכון והלך למשטרה, הם שמו זיןןןןןןןןןןן הוא קנה אוטו חדש, וזה ביאס לו ת'צורה כי זה עלה לו המון כסף ולא היה לו ביטוח לרכב הקודם (הוא עובד בעבודה שהוא צריך להעמיס דברים על האוטו כל הזמן - הוא צריך לקנות טנדר). בקיצור איזה חודש אחר-כך באותו מקום אצל ההורים של האישה ניסו שוב פעם לגנוב לו ת'רכב... לא הצליחו אבל שברו ת'מנעול חחח.
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אח שלי אני מזה מצטער בישבילך באמת חבל אחי!
אבל עכשיו זה מבאס וכואב אבל אם הזמן תחשוב על זה ככה שהכל משמיים ואולי הייתה אמור לעשות אם האוטו הזה תאונה שחס וחלילה לא הייתה יוצא ממנה וככה הוא עדיף שהוא נעלם,בכל אופן אחי פנה למשטרה ותלחץ עליהם כמה שיותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ואי אחי איזה בעסה.....
איפה אתה גר? אולי אתה גר באיזור אז אני יפקח עין..
![]() |
#10 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אני משתתף בצערך אחי על האובדן אבל לדעתי רכב כזה יקר עם תוספות הייתי מבטח אותו , אך אמרו פה לפניי העיקר הבראיות למרות שאני יודע שזה ממש לא מנחם אותך כעת , תשתדל לקחת את זה בקלות .
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
והחברים פה לא מבינים את הבעיה האמיתית. על השיפורים לא מקבלים כסף מהביטוח כיון שהם לא חלק מהאוטו המקורי. בתאונות למשל אם הם יודעו שהאוטו משופר ואותו בן אדם עשה טוטאל לוסט הוא לא יקבל את הכסף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגאנטים איזה 5 בלי צמיגים!!! דוד של סאברינג 1300 כל הצנרת האינטרקולר כל ההשקעה הכל בפח=[ כואב לי אני לא נרדם מחכה כבר לטלפון מאחי שיודיע שמצאו=[[[
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() מבין מבין!!! והוא ניצל יום כמו היום כדי לגנוב. שאין מחסומים של המשטרה ושהמזג אוויר ככה.
מתי גנבו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך ביטוח?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין סיכוי האוטו בטח הלך ...
עם מתקשרים למשטרה הם לא עושים כלום גנבו לנו גם אוטו לאבא שלי,.. ופרצו לנו את הבית וגנבו לנו את ה Lcd וכל הטלויזיות החדשות שקנינו, "ואין מה לעשות בעניין" אמורים המשטרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() כניראה האותו אלך !
בתח הרגשה לא נעימה ... ![]() העיקר הבריאות אחי האיקר הבריאות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל ראשי
|
![]() גנבו לי (להורים) וולבו 850 טורבו, שברולט לומינה וgmc ספארי ... השתיים האחרונות בהפרש של שבוע זו מזו... למרות ההזעקה בבית ולמרות שהיה לי כלב רוצח מעוקץ בחצר הם נכנסו דרך חלון צדדי בזמן שאחד מבני הבית ניטרל את ההזעקה כדי ללכת לשירותים או משהו נכנסו לקחו את המפתחות ונסעו לשלום... את הספארי החברת ביטוח מצאה אחרי שכבר קבלנו את הכסף במצב על הפנים והחלונות צבועים בספריי השתמשו בה להעמסת ציוד גנוב ככה נאמר לנו.
|
![]() |
![]() |