|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() מכיר את אנדריי סחרוב? (על שמו גינות סחרוב בכניסה לירושלים). אז הוא ציין גם את הפגמים בשלטון ונלחם על הזכויות של העם וגם של היהודים, אז בכנסים של הממשלה כשהוא דיבר פשוט סתמו לו את הפה.
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() לא יודע מי זהanton , האמת לסמסטר קיץ נירשמתי כבר לקורס שלם במדע המדינה שהוא רק על ברית המועצות ומדיניות החוץ שלה במשך 100 השנים האחרונות, מתקופת סטאלין עד היום. זה אמור להיות קורס מאוד מעניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כול הדם על הידיים של פוטין
![]() גם העיטונאית וגם ליטוייננקו ! אבל עדין : פוטין אנכנו אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךך (אני לפחות) הוא הנשיא אכי טוב שהיה לרוסיה עד אחשיו ! זה ילצין YELCIN - יותר נכון ליצן ![]() http://www.youtube.com/watch?v=A5VU-sYPNks:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מי לא ראה
![]() ![]() הוא מחקה אותו הרבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מודע לכך שהבנאדם מכר כמויות אמל"ח אדירות שבאמצעותן חיילנו נהרגו ע"י לוחמי החיזבאלל'ה?
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מה לעשות ? ברוך השם כולם נשארו בחיים וזהו אין לי מה להגיד ! דרך אגב הטיל שנפל היה תוצרת רוסיה ! ביגלל זה היתפוצץ כזה חזק ![]() כי הטילים שלנו אכי טובים ![]() ![]() אני גר ליד בית חולים צמוד לפרדס ! רוב הטילים היו נופלי ליד הבית שלי ![]() אבל אני לא מתלונן ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
האדם הזה שאתה אוהב בקשרים מצויינים עם איראן שלא נדבר על זה שהוא לא מוכן להטיל על איראן סנגציות חמורות...אוהבים עאלקקקק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מה נפלתה אלי מתן ?
מתן יביא לי מתנההה ![]() חחחחח ותעזבו כבר את עיראן ! ואחמדיניג'ד יקבל את מה שמגיע לו ! ![]() ![]() דרך הגב עוד מאט תולעים את סדאם חוסיין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() אני יותר מודאג מאחמדיניגד מאשר חוסין. חוסין סתם ערבי.
סאדם חוסין הוא הכשלון הגדול ביותר של כל השליטים הדיקטטורים. מדובר פה על בן אדם שהתחבא בתוך בור אדמה במקום להראות אומץ ולעמוד מאחורי המילה שלו, ולהנהיג את הצבא שלו נגד פולשים אמריקאים. אבל הוא לא עשה זאת, הוא העדיף לשבת בתוך בור באדמה. כולו טינופת חול ותולעים. זה היה אשכרה בור שחפרו בידיים ![]() |
![]() |
![]() |