|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איציק פרנקו.
אני אישית נסעתי במיוחד למדריך חדר כושר הוא גם דוד שלי.אם אתה רוצה אני יכול לרשום לך אותה אני מחליף אותה זה כבר לא טוב לי. A חזה + יד קדמית חזה *לחיצת חזה כנגד משקולות חופשי + ספה 15x5 *לחיצת חזה כנגד משקולות שיפוע 40 *פרפר במכונה 15x5 *פרפר כנגד משקולות יד על ספה יד קדמית *כפיפת מרפקים כנגד משקולת מוט w *כפיפת מרפקים כנגד משקולת יד על ספה בישיבה B גב + יד אחורית גב *משיכת פולי עליון מאחורי העורף 15x5 *משיכת פולי עליון קדימה מאחורי הסנטר15x5 *חתירה כנגד משקולות יד על ספה ישרה 15x5 יד אחורית *פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 15x5 *פשיטת מרפקים כנגד מוט ישר על ספה ישרה בשכיבה15x5 *פשיטת מרפקים כנגד משקולת יד מאחורי העורף 15x5 C כתפיים + רגליים כתפיים * לחיצת כתפיים נגד משקולת מוט ישר מאחורי העורף בישיבה 15x5 *לחיצת כתפיים נגד משקולת מוט ישר קדימה בישיבה 15x5 *הרחקת כתפיים לצדדים נגד משקולות יד דלתא 15x5 *הרחקת כתפיים קדימה נגד משקולות יד דלתא קדימה קדמי 15x5 *חתירה כנגד מוט ישר קדימה סנטר רגלים * סקוט כפיפת ברך נגד משקולות מוט ישר מאחורי העורף *לחיצת רגלים כנגד מכשיר יעוד *כפיפת כפות רגלים כנגד מוט ישר על העורף |
![]() |
![]() |